![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
Selamlar Halil Abi, gülleci bulamacını spreyle püskürterek belli aralıklarla sebzelerimize (domates,hıyar vs gibi) düzenli olarak devamlı uygulayabilir miyiz? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
Ailece baş koyduk gülleci bulamacına... engeliler öğretmeni 'brokoli' (site üyesi) engel tanımıyor... ![]() ![]() Bu gün 50 kg. kadar yaptık arkadaşlarla, bağda külleme ve mildiyo, ölü kol hastalığı, pronoza karşı kullanılacak... ![]() öğretmen yeğen _ brokoli_ biz inşaatla uğraşırken ve annesi asma yaprağı toplarken... ![]() keşkek kaynatır gibi... ![]() ![]() 2 yıldır kullanıyoruz _ daha önce kullananlar olmuş_ gülleci bulamacının daha nelere etkili olduğunu_ akar hastalığına pek değil_ ![]() kükürt etkisinden dolayı kırmızı örümceğe etkili olduğunu biliyoruz. kuralı ise hastalık gelmeden, gülleci bulamacı ile kaplamak... daha nelere etkili kullanıp öğreneceğiz... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Hali Hocam, görüntüler çok güzel bir o kadar da imrendirici... Güzel çalışmalarınız ve aktarımlarınız için sizi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Geçen hafta kükürt uygularken sitenin ziraat mühendisi geldi ve bana gelen yazıdan ve yazı içeriği olarak kükürt uygulamasının yasaklandığından bahsetti. Ben itiraz ettikçe çok tehlikeli , çok tehlikeli deyip durdu. Netten araştırdım böyle bir bilgi göremedim. Sitede ilaçlamayı profesyoneller yapıyor. Ben sadece ev yapımı ilaç ve kükürt uygulamasını yapıyorum. Sizin bu konuda bir bilginiz var mı? Sitede sadece nemazol uygulaması yaptılar. Mecburen külleme ve mantar için yardımcımdan destek istedim. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum. Selamlar, sevgiler. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
böylesi söylentileri son zamanlarda duyar olduk, daha da duyacak gibiyiz. ![]() Sn. Denizakvaryumuna katılmamak elde değil... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sirke-kaolin vs. yok mu ? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-03-2009
|
Halil bey,%5bor,%5çinko 100lt suya 300cc ifadesini anlayamadım.Yani önce %5 lik bor veya çinko çözeltisi hazırlayacağız daha sonra bu çözeltiden 100litre suya 300cc mi koyacağız?Yanlış anladıysam düzeltin lütfen. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Alıntı:
Ama, Gülleci Bulamacı gibi, Çinko ile Etidot-67 yi nasıl ucuz yolla karıştırabiliriz konusunda tartışmalıyız bence. İsteyen yine hazırını alsın. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bundan sonraki birkaç uygulama da 'sek' kullanacağım...Kırmızı örümceği istemiyorum. Özellikle domates, patlıcan ve kavun, kabak, salatalıkta... |
|
|
|
|
![]() |
|
|