![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Aman Yusuf hocam bu gün yanıma yardımcı aldım belki beni yormaktan eritmekten vaz geçerler diye anam daha berbat yordular desem yeri var ![]() Bir daha gidişimizde beraber gidelim işer çok şu ara bakalım neler olacak ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-12-2010
|
kamarayı,fotoğraf makinanızı almadan gelmeyin yanlız.Domateslar,biberler dikildi damlamalar çekildi şimdi çiçek açmalarını bekliyoruz.Tohumlarını alıp Bankamızı zenginleştireceğiz.Sağlıcakla.... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
(bu da inek halim) 2 hafta da bir de olsa geleceğim mete hocam toprak yorar insanı halil abi yormaz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() Derslerinden, okulundan boşta kalan zamanlarında her vakit gelebilirsin. Mete Ege Üniversitesinden bir arkadaşı ile geldi. İsmini hep unutuyorum, yaşlanıyorum diye gerekçe buluyorum ama nereye kadar bakalım. İkisinde çok çalıştılar sağ olsunlar... ![]() Usta başı ve peyzaj mühendisi Mr. Duran '' aslan Yatağından belli olur'' diye önce soluklanacağımız çayımızı kahvemizi içeceğimiz yerimiz _kayası ağacının gölgesini_ düzenletti... ![]() ![]() gecen yaz böyleydi... ![]() tasarımcının ellerinde... ![]() ve Aslan Ağzında Bodur zeytinler... ![]() bu düzene girdi... |
|
|
|
|
![]() |
|
|