![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçe, balkon ve teraslar için, büyük saksılar içersinde sucul yaşam düzenlemeleri yapmayı düşünüyorum. Düzenlemesini komple set olarak yapacağım mini sucul yaşam göletlerini fiyatlandırıp sevenlerinin beğenisine sunacağım... ![]() Örnek fotoğrafı Lotus'larıda saksıda düzenlemesini yapıp sevenlerinin beğenisine sunmak istiyorum. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benimde hayalimdeki görüntü, sucul yaşam düzenlemeleri her bahçede, her balkonda, her terasta niye olmasın... İnanın, saksı çiçeğinin bakımından ne eksik ne fazladır. Hatta artıları çok daha fazladır. Sucul yaşam içindeki hareketli yaşama devamlı olarak tanıklık edersiniz, monotonluk asla yoktur. Örneklerini geliştirip sunmak tüm isteğimdir. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
)) |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün Harikasınız... Beni de güldürdünüz. Evet botanik bahçede bataklık göletinde yoğun halde bulunan su mercimeğini çim sanıp basan ve bele kadar suya batanlar gözümün önünde canlandı... Sonrası kötü oluyor.. Bahçıvan arkadaşların tulumunu emanet alıp gitmeleri, düştüğü hâl ve bataklık kokusuda cabası... Kötü bir anı.... |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu çok güzel bir şey,yerim olsa da yapsam. |
|