![]() |
Benimkiler de çiçeklenmeye başladılar [emoji846]
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
5 Eklenti(ler)
Keyiflerine diyecek yok.
|
5 Eklenti(ler)
Devamı...
|
1 Eklenti(ler)
Bu da Sayın Dumlupınar’ın Mersin’e gönderdiği soğanların ilk çiçekleri. Kendisine bu güzel hediyesi için çok teşekkür ediyorum.
|
Coşkun bey,çok güzel olmuşlar.Güle güle büyütün.Emeklerinize sağlık.Selamlar...
|
Bakıyorum bakıyorum dönüp bidaha bakıyorum, süper renkler var, telepatik rengim, sarının bı ton koyusu kahveye çalan (1976 nolu mesaj) fusyalar, koyu Mora benzeyen bir ton da var arka sayfada, canlı sarı, masum beyazçok çok güzeller bayıldım, yılların emeği size çok bereketli dönüş yapmış. Frezya& Dumlupınar ;)
|
Hepinizin frezyalarıda çok güzel [emoji4]
Alıntı:
Kardeşim çok teşekkür ederim.Sağolun.Siz çok sayıda çiçeği mükemmel şekilde yetiştiren ve kusursuz düzen içinde bizlerle paylaşan bir üyemiz olduğunuz için,tespit ve yorumlarınız benim içinde çok önemli... Tohumdan yetiştirdiğim frezyalardan yeni yeni açmaya başlayacak olanlarda var.İnşallah onlarıda çiçeklenme aşamasında paylaşırım.Selamlar... |
3 Eklenti(ler)
Geçtiğimiz gün çektiğim fotoğraflar...
|
3 Eklenti(ler)
Bugün hava İzmir'de bulutlu ve serin.Böyle havalarıda frezyalar çok seviyor.
|
5 Eklenti(ler)
Bugüne ait fotoğraflar.Katmerli beyaz çok değişik baharatlı bir kokuya sahip.Ben onlara karabiber kokulu diyorum.
|
5 Eklenti(ler)
Mis kokuluları diktiğim diğer uzun saksı.Bu saksı gibi 1 uzun saksı daha var.Balkonda çektiğim fotoğraflarda sizler bu saksıda dikili olan frezyaları arkadan görebildiniz.Bende bu güzel,mübarek günde diğer saksıyı balkona çıkartıp,bu saksıyı evin içine aldım.Mutfak ve odada dolaştırdım.Sadece sizler için görüntüledim...
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Birde saksıyı sağ ve sol köşeleri ile ortasından görüntüledim.
|
5 Eklenti(ler)
Çok sayıda frezya çiçek açmak için sırasını bekliyor.
Balkonun son durumu ve yeni çiçeklenmeye başlayanlar... |
Alıntı:
|
Maşallah, maşallah, çokkkk güzeller. Görüntüsü ayrı, kokusu ayrı mest ediyordur eminim.. Bizlerde bu güzel görüntülerle mest oluyoruz, inşallah bizimkilerde açınca kokusundan da mest oluruz
|
Alıntı:
Herkesin mübarek kandil gecesini tebrik ederim. |
Alıntı:
Yahu bu bodur beyaz kokulu türden mayısta bana verebilecek yok mu ? Kandilimiz affımıza sebep olsun. |
O bodur saksısına bakakaldım. Kendi bodur ama marifeti dev maşallah, o nasıl bir güzellik öyle. ;);) Kokuyu zaten söylemeye gerek yok, evin icini düşünemiyorum.😊 Bizi bu güzelliklerle mest ettiğin için çok teşekkür ederim değerli ağabeyim ;)
|
Benimkiler de açıyorlar [emoji4]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fc26dbe5a9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2acf228cf7.jpg
1 Eklenti(ler)
Benim bodurlar da açıyor, oturma odasının balkonuna taşındı, mis kokuları güneşle birlikte evimize dolsun diye;)
|
5 Eklenti(ler)
Çok güzel karabiber kokulu katmerli beyazlarda açmaya başladı.
Tohumdan yetiştirdiğim frezyalardan 2 fotoğraf daha... Ebruli mini çiçekli tür bu yıl çok gösterişli açacak gibi... Birde malum bizim balkon... |
Sn.FirdevsAçar sizin frezyalar ne durumda ?
|
5 Eklenti(ler)
Mis kokulular...
|
5 Eklenti(ler)
Kültür türler çiçek açmak için birbirleri ile yarışıyorlar.
|
5 Eklenti(ler)
Balkona devam...
|
4 Eklenti(ler)
Benimkilerin devamı. Bir de Sayın Dumlupınar bana gönderdikleriniz arasında bodur kokulu varmıştı acaba. Herkese selamlar saygılar.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025