![]() |
2 Eklenti(ler)
Frezyaların işgal ettiği balkonumuzun apartman bahçemizden görünüşü...
|
2 Eklenti(ler)
Gelişmemiz hızlandı ve yeni tomurcuklar belirdi.
|
Alıntı:
|
Evet haklısınız, ben de meteorolojiyi takip ediyorum. İçeri almak gerekecek. Teşekkür ederim düşünceniz için.
|
5 Eklenti(ler)
Artık çiçek açmak üzere olanlar var.
|
Alıntı:
Önümüzdeki hafta kısmetse çiçeklenmeye hazırlanan frezyalar arasından 8 sürgünlü bir frezyayı paylaşırım.Selamlar... |
5 Eklenti(ler)
Bunlarda frezyalardan ortaya karışık...
|
Sevgili arkadaşlar, Şu andaki hava şartları Ve bitkilerin (Frezya) gelişme evresi tam Don zararı için uygun. Bu nedenle FREZYALARI BU HAFTA BOYUNCA İÇERİYE ALIN Dışarıda donarlar Goncalar naziktir, Yağıştan sonra birkaç gün DON olayı bekliyorum Goncaları dışarıda koruyamazsınız içeriye alın kolay gelsin
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Telepatik gücümün soğanı da başak verdi;) Dumlupınar ağabeyimin balkonunda görmüş ve rengini çok beğenmiştim, bir adet anaç ve yanında tohumlarla gelmişti. Yapraklardaki kararmalar soğuktan oldu. Aşırı rüzgara maruz kalan iki saksı da bu şekilde.
Eklenti 687645 |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Akşam akşam balkonu ve bu arada da frezyaları yıkadım caddenin tozundan arınsınlar rahat rahat büyüsünler diye. ;) Temizken de fotoğraflayım dedim.
İşte benim saksı tarlalar.:D |
3 Eklenti(ler)
devam ...
|
Çok güzel gelişmişler.Sizin elinizde mükemmel olmama ihtimalleri yok.Emeklerinize sağlık.Tekrar selamlar...
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
İlk açan çiçeğimiz...
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Çiçek açmak için sırasını bekleyenler...
|
Ben anlamıyorum, Tarsus daha güneyde, burada önce açması gerekmiyor mu?:cool:
|
Alıntı:
Ekim sonu,Kasım başı gibi diktiğim soğanlar ise şu an yeni yeni başaklarını çıkarıyorlar. Kırmızı,sarı,eflatun,lila,beyaz klasik kültür türler erken açıyorlar.Bu her yıl böyle oluyor.Erken açmaları için Eylül ortaları gibi dikilmeleri gerekiyor.Selamlar... |
forumda frezya soğanı satın alabileceğim biri var mıdır ? biliyorum sanırım vakti geçti ama yinede belki satan birileri varsa diye şansımı denemek istedim. eğer ilgilenen olursa özelden ulaşabilir **** buradan ben dönüş yapabilirim kendisine. İyi günler dilerim hepinize.
|
5 Eklenti(ler)
Mis kokulular soğuktan kaçtıkları salonda açmaya başladılar.İzmir'de nihayet ayaz kesildi.Balkona çıkma zamanıda geldi.
|
2 Eklenti(ler)
Devamı...
|
4 Eklenti(ler)
1 soğandan 9 ayrı sürgün...
En alttaki 2 başağın tomurcukları yeni yeni oluşmaya başladığı için onları saymadım. 1 soğan yaklaşık 50-55 adet çiçek açacak.Allah kısmet ederse... |
Muhteşem. Ellerinize sağlık sayın Dumlupınar. Çiçekler de biliyor usta elleri...
|
[QUOTE=nevgül;1560863]Muhteşem. Ellerinize sağlık sayın Dumlupınar. Çiçekler de biliyor usta elleri...[/QUO
Sn.nevgül teşekkür ederim.Hepimizin ellerine sağlık.Frezyalar ustalık değilde sevgi,emek ve sabır istiyor.Bu arada çiçeklenme daha yeni başlıyor.Selamlar... |
Hey maşallah,, ellerinize emeğinize sağlık.. Keyifle büyütün keyifle koklayın sayın Dumlupınar..
|
Frezya şenliği başlıyor :))
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025