![]() |
3 Eklenti(ler)
Bu sene açan mis kokulu frezyalarım.
|
Sn. Nuzel, frezyalarınız çok güzel açmışlar, pembe frezyalar da sarılar gibi yoğun kokuyor mu merak ettim.
|
Sn nuzel,frezyalarınız çok güzel acmışlar,acaba frezyalarınız saksıdamı bahcedemi:confused:benimkiler henüz acmadılar :(
|
Sn Hüsnüyusuf teşekkürler. Pembeler kokmaz diyorlardı ama çok güzel kokuyorlar.
Sayın temaşa teşekkürler.Saksıdalar. |
Alıntı:
|
benim aralık ayında ektiğim frezya soğanlarından tık yok. normal midir acaba?
|
Alıntı:
|
Benim frezyalarda sadece yaprak verdi, çiçeklenecek gibi görünmüyor. Gelecek yıl için soğanları ne zaman sökelim, nasıl saklayalım ?
|
1 Eklenti(ler)
Bunlar da benimkiler .Beyazlar kokusuzmu ?
|
Ne kadar asil duruyorlar sevgili nurcanaybay, beyazların kokusuz değilde genelde daha az koktuğunu söylerler.
|
Benim frezyalarda yaprak verdi hiç çicek acacak gibi görünmüyor,hatta yapraklarda fazlasıyla sararmalar başladı.Bundan sonra acarmı bilmiyorum ne yapmalıyım?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu da benim güzel frezyam.Misler gibi kokusuyla sizlerin karşısında...
|
benim firezyamın birtanesi sarı çiçek açtı 1,5 ay önce diğerlerindeise birşey yok şimdi balkona çıkardım belki daha iyi olur diye açan serıda ise hiç koku yoktu
|
1 Eklenti(ler)
Bu da benim frezyalar :)
Sarı frezyanın kokusu diğerlerinden daha yoğun. Eklenti 129479 Sayın kgursan'a teşekkürlerimle... |
Sayın maki01 frezyalarınız yüzde yüz hakkını vermiş. Bizimkiler sanırım üşüdüler, sardım, dikkat ettim ama olmadı.
|
Kokulu frezya
1 Eklenti(ler)
Benim frezyalarım hep dışarda ve yağmurun altındaydı. Tabi İzmir'de donlar o kadar etkili değildi.
|
Alıntı:
|
[QUOTE=maki01;594647]Bu da benim frezyalar :)
Sarı frezyanın kokusu diğerlerinden daha yoğun. Eklenti 129479 QUOTE] Doğrudur. Sarı katmerli (Yvonne) çeşidi daha kokuludur. Pembe purple rain biraz daha az kokar. Beyaz (sanrım Calgary) kokusu azdır. Geççi sarılar 15 gün sonra açacaklar . Kolay gelsin. |
Bizim frezyalar da açıyor şu aralar;) Bir haftalığına eve geldim de kavuştum frezya kokusuna.. Sevgili kgursan geleyim mi frezya seralarına:dilli:
http://www.agaclar.net/forum/attachm...5&d=1268407841 http://www.agaclar.net/forum/attachm...4&d=1268407841 |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Avlumuzdaki frezyalarımızdan bazıları açtı...
|
al yanaklılar da pek güzelmiş sayın orkun kırcı.
sayın kgursan'ın tiyosuna dayanarak balkondaki frezya soğanlarımı içeriye aldım, dayanamadım açtım topraklarını baktım, hiç kök salmamış fakat çürümemiş de. odaya pencere dibine koydum şimdi. inşallah büyür böylece. |
2 Eklenti(ler)
Sarı frezyam açtı. Diğerlerinden henüz ses yok.
|
5 Eklenti(ler)
Yeni açan frezyalarım.;)
|
Alttan son iki resminiz fresia değil bu sparasixdir.Gerçekten çok hoş açmışlar.
|
Alıntı:
|
O da açsın onu da söyleyeyim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025