![]() |
Lâleler kadar fotoğraflarınız da harikulâde sayın musk..
Elinize sağlık.. |
Alıntı:
|
Valla ne yalan söyliyeyim ki; lâleleriniz de çok güzel ama, fotoğraflarınıza daha bir hayran oldum sayın musk..
Bu yıl benden satın aldığınız ''erlicheer'' nergislerin de dilerim aynı kalitede fotoğraflarını hediye edersiniz bizlere.. Sizin çekeceğiniz dört dörtlük fotoğrafları hem satış başlığıma hem de bloglarıma yüklemeyi inanın çok çok arzularım.. Lâleleriniz kadar inanın 'erlicheer'ler de lâyık böyle güzel fotoğraflara.. Selamlar.. |
Alıntı:
Bu durumda vakit gelene kadar idareten nergis bölümüne bu sene yetistirdiğim baska cins bir nergisden bikaç kare paylastım. :) saygılarımla |
5 Eklenti(ler)
Lalelerimin bir kısmı daha açtı ...
|
laleler....
5 Eklenti(ler)
iyi ki lale diye bir çiçek var :)
|
1 Eklenti(ler)
Üzerinde baktığım sokak köpeklerim yatmışlar ve hepsi alt dallarından kırılmışlar, çiçek saplarını kesmiş idim. :( Yapraklar dipten kırılınca bu durumda soğan nasıl beslenecek?
Eklenti 396706 |
lale
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Sayın kana06; kocaman sokak köpeğim yatmış üzerine (:( Zaten artık hep yatıyorlar) bütün dallar toprak hizasından kırılmış. Öylece bıraktım ben de, bakalım ne olacaklar... Sağolun.
|
Sayın musk, laleleriniz hem güzel hem de özelmiş. tebrikler :)
|
Sayın kana06, iyiki de sitemiz ve bu fotoğraflar var. Laleler ne kadar çoksa o kadar güzel aslında ve fotoğraflarınız da bunun kanıtı. Elinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili egülnur teşekkürler, ayrıca sanırım artık siteye daha vakıfsın çok sevindim. O halde artık site bahçesi sayfamı da ziyaret edersin inşallah... Teşekkür ediyorum; sağolasın.
Sayın kgursan merhaba; verdiğiniz bilgi sevindirdi beni teşekkür ediyorum, sağolun... |
5 Eklenti(ler)
Laleler...
|
5 Eklenti(ler)
Devami...
|
1 Eklenti(ler)
Merhaba laleseverler,bahcemizin laleleri ne yazik ki artik omru bitti sayilir.Bu yil kirmizi lalelerim cok azi ciceklendi.Buna nazaran baska tur cogaldi.Makineden cogunu cikaramadim,bir ikisini ekleyebilirim.Karsinizda,bayan sarisin.
Digerlerini baska mesajda eklerim artik.. |
5 Eklenti(ler)
Olumsuzlestirdiklerim..
|
1 Eklenti(ler)
Son olarak da
|
sezonun son lalesinide yüklüyorum
2 Eklenti(ler)
son lalem
|
2 Eklenti(ler)
iki tane da benden olsun...
|
Hepsi harika renkler ve harika resimler.
|
Kirmizi beyazli papagan lalesine bayildim..Nefis goruntu Sayin musk
|
Alıntı:
Tüm arakadaşlarımızın laleleri, hepsi de güzel. 6 ay besliyor, ve bekliyoruz 6 gün izlemek için. Emeğin karşılığını küçük bir çiçekle bile ödüllendirilmesi onun güzel olması için yeter de artar bile...:rolleyes: |
Sevgili sarıgöz, fotoğrafçılığınız da laleleriniz kadar güzelmiş:)
|
Sn. Sarigoz 1043 nolu mesajınızın ilk resmi cins olarak katre-i matem lalesi değil mi ?
|
2 Eklenti(ler)
Lalenin zamanı geçti, sayfaya ilgi de azaldı. Ama şu dönem, lale yetiştirenler için önemli bir zaman dilimini ifade ediyor. Lale yaprakları kurumaya başladı. Artık soğanları sökmek için iyice kurumalarını bekliyoruz
|
5 Eklenti(ler)
Arkadaslar,
burada laleler acmaya devam ediyor, sezon henuz kapanmadi. :) |
5 Eklenti(ler)
Devami...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:10. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025