![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2008
|
Orjinal ismi Allium beyaz olanın allium hirtifolium var album , mor olanın Allium Gladiator dür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-09-2013
|
![]() Hocam aramaktan helak oldum bulamıyorum.Yardımcı olursanız çok çok çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-05-2014
|
[ATTACH] ![]() Merhabalar, Bu cicek sumbul mudur? Nisan ayinda cok guzel cicek verdi ama simdi kuruyup gitti ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Bu yıl baharda İstanbul'da ARAS kargoya gittiğim yolda yüksek bir taş bahçe duvarının üzerinde aynen bunun gibi çok ilgimi çeken bir çiçek görmüştüm.. Çok ilgimi çekmişti.Çoktular ve çok güzeldiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-02-2015
|
![]() *** çiçekçiden aldığım sümbülüm eve gelince bir kaç gün içinde sarardı ve çiçekleri döküldü.yeşil yaprakları da sararıyordu ki annem doğanlarına yakın yerlerinden kesmiş.bahara geri çıkar yaprakları dedi.öylece saksıda duruyorlar.ne yapmalıyım sizce?yardım lütfen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Benim küçüklüğümde sınıfça okul gezisi düzenlenirdi öğretmenlerimizle birlikte ormana bu sümbülden toplamaya giderdik, biz bu sümbüle dağ sümbülü derdik ben onu çok seviyorum, soğanını bulabilirsem hemen alırım, çocukluk hatıram. Bunlar netten alıntı. ![]() ![]() Düzenleyen akçabardak : 03-12-2015 saat 23:13 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-07-2006
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Teşekkür ederim sayın tabus, evet Türkiye'de ben de hiç rastlamadım, yukarıda da bahsettiğim gibi çocukluk dönemim Bulgaristan'da geçtiği için sık sık okul gezileri düzenlenirdi ve okulca ormana bu sümbüllerden toplamaya giderdik, ormanlarda o kadar çok vardı ki bunlardan, anlatamam size keşke bir yolunu bulabilsek te edinebilsek şimdi daha da çok can atıyorum bulabilmem için, belki siz bulabilirsiniz kimbilir, size de kolay gelsin umarım bir gün bu çiçek karşımıza çıkar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-07-2006
|
Alıntı:
İlk baktığımda Türkiye'nin batısında yetiştiği yazıyordu. Bir gün rast gelirsem, söz olsun transplant yaparım. Düzenleyen tabus : 01-03-2015 saat 18:43 Neden: Son cümle eklendi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|