![]() |
|
![]() |
#511 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-11-2006
|
Bugün sabah erkenden bim'e gidip lale soğanlarını almak istedim... Pekçok bayan sümbüllere üşüşmüş, 2-3 torba sümbül almaya çalışıyordu... Ben de 9 torba aldım, ağırlıklı olarak lale var, nergis ve süsen de var. Dikkatimi çeken bir nokta, laleye o kadar ilgi göstermiyorlardı!. Kimbilir, belediyenin lalelerini görmekten bıktı mı millet acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Ağaç Dostu.
|
Bugün sabah ben de 2 Bim mağazasına gittim.Malesef her Bim mağazasına sadece bir kutu soğan koymuşlardı.Sabah 9'da orada olmama rağmen, o kutularda da 4-5 paket soğan ancak vardı.Salome Nergiz, Purrisima-Queen of Night-Golden Aperdorn lalelerinden alabildim.Sitelerindeki o renk renk, çeşit çeşit laleler yoktu ne yazık ki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Ağaçsever
|
sanırım istanbul içindeki mağazalara daha fazla kutu göndermişler... ataköydeki mağazada 5 kutu vardı... her pakette değişik sayıda soğan var... birazdan fototğraflarını çekip burdan yayınlarım sizin için... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Ağaç Dostu.
|
Ben her mağazadan ikişer tane aldım ancak hoşuma giden olsa daha fazla da alırdım.Stoklarını yeterli tutmak mağazanın görevi diye düşünüyorum.Mağaza stoğu bitmesin diye bir tane alıp çıkmayı hiç düşünmedim, belki de bencilce davrandım, bilemiyorum ![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Ağaç Dostu
|
Benim amacım sizleri suclamak değil sanırım yanlış anlaşıldı ben sadece neden bu kadar çabuk tükenildiğine konuyu getirmek istedim o marketin müsterisi çok her gelen 1 tane alsa yinede yetmez sanırım otür ürünleri bilinçli olarak az getiriyor...Hep yaptığı bir uygulama.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bir müddet evvel diktiğim nergis, daffodile, çiğdem, fressia ve lale soğanlarımdan laleler dışındakiler toprak üzerinde uçlarını göstermesine rağmen lalelerden hiç haber yok ne dersiniz? Bir sorun mu var? Yoksa gelişmeleri böyle mi? Bu yıl ilk kez lale dikiyorum da!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#521 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-03-2007
|
merhaba; ben de bu öğlen pangaltı mağazasına gittim ![]() nergis de hoş iris te ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Ağaçsever
|
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. soğanlı bitkiler konusunda uzman olan arkadaşlar görüşlerini belirtirlerse memnun olacağım. dün akşam üzeri belediyenin dikim ekibinin yolun kenarına attığı ezilmiş bir lale soğanı buldum. Soğanı orda bırakmaya içim el vermedi ve aldım. Belki çabam beyhude olacak ama sizce bu soğanı kurtarabilecek miyiz? Neler yapalım? doğrudan toprağa dikeyim mi? Yoksa soğan ezildiği için dışına koruma amaçlı soğanı toplaması için birşeyler yapabilir miyiz? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Ağaç Dostu
|
Ben de bugün Davutlarda ki Bim mağazasından 5 paket soğan alabildim , kom şumu da götürdüm o da nasiplendi . Soğanların boyutları iyi ,sağlıklı , ambalajları da mükemmel ,hele beyaz iris harika ,bir paket kalmıştı onu da ben aldım. Sümbül soğanları yavrulu ,Koçtaş'tan aldığım kısırlaştırılmış Hollanda malı sümbüllere verdiğim para ( paket fiatı 7 - 9 YTL.) aklıma geldikçe haram olsun diyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=cetvel;184846]arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. soğanlı bitkiler konusunda uzman olan arkadaşlar görüşlerini belirtirlerse memnun olacağım. dün akşam üzeri belediyenin dikim ekibinin yolun kenarına attığı ezilmiş bir lale soğanı buldum. Soğanı orda bırakmaya içim el vermedi ve aldım. Belki çabam beyhude olacak ama sizce bu soğanı kurtarabilecek miyiz? Neler yapalım? doğrudan toprağa dikeyim mi? Yoksa soğan ezildiği için dışına koruma amaçlı soğanı toplaması için birşeyler yapabilir miyiz? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler... Bence direk dikiniz. İnşallah kurtulur. Allahtan ümit kesilmez. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Ağaç Dostu
|
Kalmamıştır diye korktum ama, Bim'de sümbül ve nergis soğanlarından bulabildim,çok mutluyum. Sıra geldi onları dikmeye. MSaygın siz Qeen of Nıght soğanı bulduğunuzu yazmışsınız. Çok merak ettim ne soğanı o söylediğiniz.? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Ağaç Dostu
|
Hepimiz bir alemiz farkında mısınız? Ezilmiş soğanı kurtarma operasyonu... Queen of Night ![]() ![]() Bu işlerle ilgisi olmayan biri okusa şu yazıları ne düşünürdü acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Ağaç Dostu.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#529 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-04-2007
|
Ben hayal kırıklığına uğradım. Hiç lale soğanı bulamadım. Düzce'deki üç bim mağazasında da yok... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 | |||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Bir paket queen of night, bir paket sarı lale ve bir paket de beyaz iris aldım. ![]() Soğanlar çok sağlıklı, iri ve 5-10 arlı paketler halindeydi. Dışarıya göre fiyat çok uygundu. Mağazanın satış politikası stoklarla sınırlı ve indirimli ürünler geldiğinde hep bu sorun yaşanıyor. Alıntı:
Ben müşteri hizmetlerini aradığımda bütün mağazalarında olacağını söylemişlerdi oysa.. |
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#531 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu site ile tanıştığım günden bu yana tam bir çiçek sapığı oldum. Sonuç ? Psikologta bitecek herhalde ! şaka Bir emekli için en güzel uğraşı olan doğa ile ilgileniyorum ,bana bu tedavisi olmayan hastalığı bulaştıran Ağaçlar.net ' e binlerce teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız sevgili Limon. Hepimiz gerçekten çiçek delisi olduk. Ben zaten biraz öyleydim ama bu siteye girdim gireli artık çıkamaz oldum. Bu arada nergislerimi diktim, bakalım ne zaman yüzlerini gösterecekler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Ben yetişemedim.Bitmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Ağaçsever
|
Şu Asya Lale de en azından internet üzerinden perakende stış yapsa olmaz sanki... ![]() Telefonla bile görüştüm kendileriyle vaktinde. 1000 adetten aşağı satmıyorlar çok zorlasanız 500 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Ağaçsever
|
peki birim fiyat nedir ve tek üründen mi 1000 adet satış şartı var? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Ağaç Dostu
|
Ben 1 paket mor sümbül,1 paket karışık renkli lale,1 paket çiğdem,1 pakette nergis aldım. Sümbülde 3 tane,diğerlerinde 10 tane soğan vardı.Sanırım süsenlerin paketinde 3 tane vardı.En yakın BİM de kalmamış.Başka BİM de yaklaşık 20 paket vardı.Oradan aldım. Paketin üstünde Kasım-Aralık ayında ekilmesi gerektiği yazıyordu.Fırsat bulursam bugün ekeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Ağaçsever
|
Yok, tek ürün değil isteğiniz üzerine sipariş veriyorsunuz bildiğim kadarıyla. Ben telefonla uzun uzun konuştum kendileriyle. 500 soğana kadar düşürdüğümü hatırlıyorum. Buradan bikaç ortak bulup beraber sipariş veririz diye düşünmştüm. Ama olmadı işte. Ayrıca sadece soğan satışı değil, ürün satışıda yapıyorlarmış. Fiyat konusunda birşey söyleyemeyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |