![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-05-2014
|
dumlupinar bende bu soganlardan istiyorum nerden ve ne kadara aldiniz acaba? simdilerde tam ekim zamani bu zamani kacirmak istemiyorum,, |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2014
|
Sayın recah81 merhabalar.Mis zambak soğanlarını hocam 100 den satın aldım.Fiyatı 2 TL.Sitenin soğan, yumru,rizom satış bölümünden hocam 100 irtibat telefonunu vermiş.Ben size özelden de bildirdim.Evet .Ankara içinde tam ekim zamanı.SOĞANLAR FOTOĞRAFTAKİLERDEN ÇOK DAHA İRİ.BENDE KARGO GELİNCE ŞAŞIRDIM.MÜKEMMEL DERECEDE İYİ BAKILMIŞ.HEMEN ACELE EDİN.BİTMEDEN ALIN.BANA DA ALDIKTAN SONRA HABER VERİRSENİZ SEVİNİRİM.SAĞLICAKLA KALIN.SELAMLAR... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar herkesin kurban bayramını kutluyorum. hocam 100 den aldığım mis zambakların ilk görüntülerini de sizlerle paylaşmak istedim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Mis zambaklarımın daha net görüntüleri... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Saksıya ekili mis zambaklarımın bugün çektiğim fotoğrafı.Fotoğraf konusunda bundan daha iyisini paylaşabilmem Ocak ayına kadar mümkün gözükmüyor.Herkese SELAMLAR... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2012
|
Bizimkiler de bu boya gelip durdular. Sanırım kışı böyle geçirecekler. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın polemos merhaba,evet bu boya gelip bekliyorlar.Kış aylarını böyle geçiriyorlar.İzmir'de havaların iyi gitmesi durumunda Şubat ayı sonlarına doğru çiçek sapı oluşumu başlıyor.Harika çiçeklerini ve muhteşem kokularını bizlerle paylaşmaları için iyi bakılmaları ve sabırla beklenmeleri gerekiyor.SELAMLAR... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| lilium candidum, soğan, zambak |
|
|