Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi toyguntokay
günaydın hayırlı günler iyi haftalar..
ben çanakkale ilinde çiftçilik yapmaktayım ve convansiyonel tarıma doğru yönelmekteyim çiçekçilik ilgimi çeken alanlardan biri bizde çiçeğe tekme atarlar ama yurt dışında böyle değil. Özellikle kesme çiçek üzerine bir yatırım ve iş kurmak istemekteyim lülyum cerbera tarzında bana önerebileceğiniz türler nelerdir ..hastalık bakım koşulları bunlar hakkında daha kapsamlı ilaç ve bakımlarının kimyasaldan çok doğal ilaçlama yöntemleri varsa onları kullanmayı tercih ederim saygılarımla..
|
Sayın toyguntokay merhaba,ülkemizde kesme çiçek üretiminin büyük bir pazarı var.
Size en sağlıklı bilgilerin, 18 MART ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ ve ÇANAKKALE İL TARIM MÜDÜRLÜĞÜ bünyesindeki ilgili birimlerden verilebileceğini düşünüyorum.
Ayrıca ağaclar net üzerinden illa ki bir fikir alayım diyorsanız,ZİRAAT MÜHENDİSİ olduğunu ve KESME ÇİÇEK ÜRETİMİ yaptığını bildiğim kgursan adlı bir üyemiz var.Sizden tecrübelerini ve bilgilerini esirgemeyecektir.
Satış sayfası üzerinden kendisine ulaşabilirsiniz...KOLAYLIKLAR DİLİYORUM...SELAMLAR GÖNDERİYORUM...