22-11-2013, 21:47 | #1 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-08-2013
|
Alıntı yaparken dikkat edin...
Alıntı:
|
|
12-01-2014, 16:49 | #2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-01-2008
|
tohum almak isteyen arkadaşların elle polenleme yapmaları gerekir malum börtü böcek azaldı. elle polenledikleri her çiçeğin tohum tutma ihtimali çok yüksek % 100 diyebilirim. |
19-02-2014, 22:42 | #3 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Amaryllesin bildiğim 2 türü var. A. belladona ve A.vittata (tarla amaryllesi). Hocam 100 ün bitkileri Yani pembe trompetler (Amarylles) dir. Bu bilgi şöyle dursun. Asıl yazmak istediğim,daha doğrusu üzüldüğüm : Sn Türkanatalayın küçük bir cümlesi "Kgursanın fırçasından sonra..." diyor. Gözünü seveyim Türkan hanım, Ben nerede fırça atmışım size? mesajları taradım bulamadım.. Ben yaklaşık 4-5 yıldır burada mesaj yazıyorum "Fırça atmak" hiç düşünmediğim bir şey. Farkında olmadan yazılmış bir şey varsa şimdiden özür dilerim. Ama mesajı bulamadığım için sizi kıracak ne yazmışım onu da bilmiyorum. Ama tü m samimiyetimle söylüyorum ki burada kimseye ard niyetli, tepeden bakar ukela şekilde mesaj-cevap yazmadığımı düşünüyorum. Eğer yanlış varsa ve ben doğrusunu biliyorsam onu açıkça söylüyor-yazıyorum. Ama bunu karşımdakini küçümseyerek yaptığımı hiç hatırlamıyorum. Her neyse, eğer farkında olmadan kusurumuz olmuş ise tekrar özür dilerim. |
|
20-02-2014, 09:32 | #4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2012
|
Sayın kgursan , turkanatalay , selçukboz un daha önceki bir yazısınıdan alıntı yapmış. O zaman konuya dahil olduğumdan biliyorum. Bu forumun 31. sayfasında 930. mesaj olan asıl mesajda , asasen selçuk boz size içerlemiş. Sanırım bununda sebebi 917.mesaj. : ) |
01-03-2014, 00:53 | #5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
01-03-2014, 00:57 | #6 |
Ağaç Dostu
|
Ama Sayın Kgursan, o cümleleri zaten ben kurmamışım ki. Selçuk Bey yazmış daha önce. Keşke hiç alıntı yapmasaymışım. Bu yanlış anlamaya sebebiyet verdiğim için üzüldüm bakın şimdi. Ortada bir şey yokken böyle bir polemikte yer almış olarak algılanmak da can sıkıcı oldukça. Neyse, çok uzatmayalım da, yukarıdaki mesajınızı düzeltirseniz memnun olurum. |
01-03-2014, 00:59 | #7 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim. Umarım sayın Kgursan görmüştür bu mesajınızı. Ben şu ana kadar görmemiştim açıkçası. Açıklığa kavuşturduğunuz için tekrar teşekkürler. |
01-03-2014, 11:31 | #8 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2012
|
: ) |
01-03-2014, 21:15 | #9 |
Ağaç Dostu.
|
Sevgili arkadaşlar, Burada bazı yanlış anlamlar/ anlamalar olabiliyor. Ama bir ard niyet olmadığı da belli olmuş ve anlaşılmıştır. Öncelikle sn selçuk boz arkadaşım bana göre alınganlık göstermiş, daha önce de cevap olarak yazdığım gibi fırça atmak!!! gibi bir düşüncem hiç olmadı, ve haddime değil. Ama çok hassas arkadaşımız alınganlık göstermiş. Ayrıca ben bu forumun hiç bir yerinde, çok bilmişlik yapmadım ve "Ziraat Yüksek Mühendisi" ünvanımı kullanmadım. Gerek de duymadım. Diğer taraftan zir.yük müh. herşeyi bilir??!! gibi bir iddaada bulunmak saçmalık. ben bu saçmalığı hiç bir yerde yapmadığımı sanıyorum. Sn selçukboz arkadaşımın bunu böyle algılamasını diliyorum, yaptığı araştırma için de saygılarımı sunuyorum. Sn türkanatalay bu alıntı ile cevap verince ben aldanmışım, alıntıyı algılayamamışım. O nedenle tepki göstermişim, Taa ki sevgili Nihat k. arkadaşım durumu açıklayınca bende jeton düştü!! . Eh., Bu kadar ilgi, bilgi ve araştırmalar yapılan bir konu da böyle hatalar da olabiliyor. Kolay gelsin |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|