View Single Post
Eski 28-02-2014, 23:53   #4
turkanatalay
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-08-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kgursan Mesajı Göster
Sn nevsune, mesajınızı şimdi gördüm. Yukarıdaki bilgileri derlediğim kitabın adını hatırlayamıyorum. Sanırım biraz da zaman geçmiş. Sizin çiçeğinizin Hippeastrum olduğunu düşünüyorum. Sapın içi boş ve kokusuz.

Amaryllesin bildiğim 2 türü var. A. belladona ve A.vittata (tarla
amaryllesi). Hocam 100 ün bitkileri Yani pembe trompetler (Amarylles) dir.

Bu bilgi şöyle dursun.

Asıl yazmak istediğim,daha doğrusu üzüldüğüm : Sn Türkanatalayın küçük bir cümlesi "Kgursanın fırçasından sonra..." diyor. Gözünü seveyim Türkan hanım, Ben nerede fırça atmışım size? mesajları taradım bulamadım.. Ben yaklaşık 4-5 yıldır burada mesaj yazıyorum "Fırça atmak" hiç düşünmediğim bir şey. Farkında olmadan yazılmış bir şey varsa şimdiden özür dilerim.

Ama mesajı bulamadığım için sizi kıracak ne yazmışım onu da bilmiyorum. Ama tü
m samimiyetimle söylüyorum ki burada kimseye ard niyetli, tepeden bakar ukela şekilde mesaj-cevap yazmadığımı düşünüyorum. Eğer yanlış varsa ve ben doğrusunu biliyorsam onu açıkça söylüyor-yazıyorum. Ama bunu karşımdakini küçümseyerek yaptığımı hiç hatırlamıyorum.

Her neyse, eğer farkında olmadan kusurumuz olmuş ise tekrar özür dilerim.
Asıl ben özür dilerim. İnanın bunu nerede yazdığımı bile hatırlamıyorum. Ben de tarayayım mesajları. Benim size hiçbir şekilde kırgınlığım olamaz şu ana kadar, aksine hep teşekkür etmişimdir. Böyle bir şey yazdıysam da şaka olarak, takılmak için yazmışımdır belki. Lütfen alınmayınız.

turkanatalay Çevrimdışı   Başa Dön