![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Merhaba sn.Sagun, Çekirdeği bu raddede pamuk arasından çıkarmak zarar verir mi? Vermezse çıkartıp toprağa ekip mi fotoğraf atayım? Belki yanlış bir tabir kullanmışımdır kusura bakmayın ancak çekirdek arasından yeşillik görünmesi çekirdeğin büyüyüp büyümeyeceğinin bir göstergesi midir bunu merak ediyorum açıkçası. Çünkü boşuna hayal kırıklığına uğrayıp üzülmek istemiyorum. Sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-02-2013
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba sn.sagun, Fotoğrafları ekliyorum. Bir sonraki mesajda da bir fotoğraf olacaktır (mobilden yüklediğim için aynı anda iki fotoğraf kabul etmiyor). Çimlendi mi çimlenecek mi, toprağa mı ekilmeli ekilecekse nasıl ekilmeli, zirai bir ürün (iba) alınmalı mı alınmamalı mı? ilginiz için teşekkür ederim. Not: fotoğraf anlaşılıyor mu bilmiyorum ama antep fıstığını andırıyor son kısma kadar açılmış sanki en son nokta tohumu bağlıyor gibi. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
sn.sagun, ikinci fotoğraf ektedir. teşekkür ederim. saygılar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
normal bir çimlenme örneğine benzemiyor. normal bir çimlenmede önce kök kısmı beyaz renkte uzar .. daha sonra diğer kısımlarda yeşillenme olur. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Merhaba sn. Sagun, O zaman sanıyorum çimlenmemiş? Sizce aynı durumda mı kalsın yoksa saksıya mı ekilmelidir? Teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
aynı kalsın. çimlenme yok gibi, çimlenme için öncelikle kök kısmı gelişmelidir. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
çimlenme
![]() bunun gibi bişeyler olması lazımönce |