agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni379Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-07-2014, 18:20   #11
Ağaç Dostu
 
asmalıtepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-04-2014
Şehir: Kahramanmaraş
Mesajlar: 773
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tWoFuNN Mesajı Göster
Sayın eylülbelde,

Salatalıklarınızın hasat boyutu uygun görünüyor. Geçen sene serada salatalık yetiştirmiştim. Dediğiniz gibi yumuşama, süngerleşme bende de olmuştu. Daha sonra tarım kireci ve 20-20-20+ME gübresinden uyguladım. Bu sene çok şükür hepsi kıtır kıtır ve buram buram lezzet kokuyor. Tarım kireci ile hem kalsiyum hem de magnezyum ihtiyacını karşılıyor. 20-20-20+ME gübresi ile de hem azot,fosfor, potasyum ihtiyacı karşılanırken hem de demir, çinko, mangan ve bor ihtiyacı karşılanıyor. Size de tavsiye ederim. Kolaylıklar diliyorum.
Sayın tWoFuNN; Konuya dalmak istemezdim ama içinde bulunduğum durum mecbur kıldı.

Bu'' Tarım Kireci,, dediğiniz ne menem şeyse beni uzun süredir meşgul ve illet etti.

İlgili sayfalarda da çok araştırdım kullananlar konuşup geçmiş ne nasıl kullanıldığı ne nereden bulunabileceği konusunda açıklayan bir bilgi yok. Bunu nereden bulabilirim?

Bunun yerine alçı tozu kullanmış açıklama falan yok.

Tebeşir tozundan da bahsediliyor nette, tebeşir tozunu kendim çok yuttum da domateslere gerekebileceğini şimdi öğrendim. Buna dair de bir kullanma talimatı falan yok.
Açıkçası benim domatesler elden çıkıyor imdat diyoruz diyoruz duyan yok. İlgili sayfalar deniyor ilgili sayfalarda da sorulan sorunların çoğu havada kalmış.

Bunları ne itham ne de sitem olarak almasın kimse ama kendi başarılarımızı sergileyip beğeni alıp başarı yollarını da kendimize saklamazsak bu site amacına ulaşır.

Neyse belki siz bir açıklama yaparsınız umarım. hayırla kalın.

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025