agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler
(https)




Beğeni Düzeni17Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 31-07-2011, 12:06   #11
Ağaçsever
 
madlord's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-04-2009
Şehir: şanlıurfa
Mesajlar: 60
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Emre İlhan Mesajı Göster
Pul biber, yağlısı ve yağsızı diye ayrı ayrı satılıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yani yağlı ve yağsız pul biber nasıl yapılır. Biberin cinsiyle mi alakalı?
kurutulup yaprak haline getirilmiş biber makinede çekilirken içine zeytinyağı konulup konulmasına göre yağlı ya da yağsız diye ayırılıyor biberin cinsiyle alakalı bir şey değil yani

Emre İlhan beğendi.
madlord Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025