agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni11Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-08-2013, 12:24   #1
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Yanlış hatırlamıyorsam suda 4 dakika haşlamak yetiyordu...

En iyisi 3 dakikadan sonra başında bekleyip, bir parçayı alıp, soğuk suya batırıp, sıyrılma denemesi yapmak.

Şimdi aklıma geldi TV'de bir yemek programında rastlamıştım. Suya bol tuz atıp haşlayın diyordu
Ben tuzu çıksın diye 5 dakika soğuk suda bekletiyorum valla öbür türlü düşünemiyorum tuzdan yenmez herhalde. Ama herkesin farklı tarif ve yöntemi olabilir.

YeniBON ve Fatma Kochan beğendi.
Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025