agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni11Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen malina
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-07-2013, 17:59   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
Alıntı:
İyice yıkadığım börülceleri 25 dakika kaynamakta olan suya atıp haşladıktan sonra hemen soğuk suya atarım
Böyle mi olacaktı?

Alıntı:
İyice yıkadığım börülceleri kaynamakta olan suya atıp 25 dakika haşladıktan sonra hemen soğuk suya atarım
25 dakika kaynayınca çok yumuşayıp çamur gibi olmuyor mu onlar?

YeniBON ve Ozlem A beğendi.
malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-08-2013, 11:22   #2
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Böyle mi olacaktı?

25 dakika kaynayınca çok yumuşayıp çamur gibi olmuyor mu onlar?
Deniz börülcesi salatası için 25 dakika ancak yetiyor. Gayet diri olduğunu söyleyebilirim. Çok körpe olanları 20 dakika kadar haşlamak yeter ama sadece Nisan ayında geçebiliyor İstanbul'da elimize.

YeniBON beğendi.
Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:41.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025