agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni11Beğeniler
  • 3 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 2 Gönderen birnefestoprak
  • 1 Gönderen
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-07-2013, 23:58   #1
Ağaç Dostu
 
birnefestoprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-07-2012
Şehir: Ankara/Morgantown
Mesajlar: 2,797
Bir diger yontem de buharda haslamak olabilir. Tencereye az miktarda su koyup kaynattiktan sonra borulceyi suzgecin icine koyup suzgeci suya degmeyecek sekilde tencerenin icine yerlestirirseniz, kaynayan suyun buharinda borulcenin diriligi bozulmadan pisirebilirsiniz; tabii ona pismek denirse... Ben, kuskonmazi da ya onceden kaynamis suda 1 dakika kadar kalacak sekilde ya da vakit varsa buhar yoluyla boyle yaparim.

YeniBON ve Ozlem A beğendi.

Düzenleyen birnefestoprak : 01-08-2013 saat 05:59
birnefestoprak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025