agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni57Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-08-2015, 15:45   #27
Ağaç Dostu
 
sakagun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2007
Şehir: Geyve
Mesajlar: 2,024
Galeri: 107
Name:  IMG_1639.jpg
Views: 842
Size:  21.5 KB

Internet'teki yemek tariflerini incelerken bir yerde kabağı bu şekilde kesince liflerin daha uzun olacağını okudum.
200 derecede 45 dakika pişirin.
Name:  IMG_1642.jpg
Views: 421
Size:  38.7 KB

Çatalla lifleri ayırın.
Name:  IMG_1645.jpg
Views: 448
Size:  51.0 KB

Kıymalı sosu ister üzerine dökün,
Name:  IMG_1646.jpg
Views: 436
Size:  48.7 KB

ister içine karıştırın.
Name:  IMG_1648.jpg
Views: 407
Size:  43.0 KB

Tadı bildiğimiz kabak tadı.

sakagun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025