agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni57Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-08-2015, 15:45   #1
Ağaç Dostu
 
sakagun's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2007
Şehir: Geyve
Mesajlar: 2,024
Galeri: 107
Name:  IMG_1639.jpg
Views: 842
Size:  21.5 KB

Internet'teki yemek tariflerini incelerken bir yerde kabağı bu şekilde kesince liflerin daha uzun olacağını okudum.
200 derecede 45 dakika pişirin.
Name:  IMG_1642.jpg
Views: 421
Size:  38.7 KB

Çatalla lifleri ayırın.
Name:  IMG_1645.jpg
Views: 448
Size:  51.0 KB

Kıymalı sosu ister üzerine dökün,
Name:  IMG_1646.jpg
Views: 436
Size:  48.7 KB

ister içine karıştırın.
Name:  IMG_1648.jpg
Views: 407
Size:  43.0 KB

Tadı bildiğimiz kabak tadı.

sakagun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025