![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
![]() İnternette spagetti kabakla değişik yemek olarak neler yapmışlar diye bakarken bulduklarım... ![]() » Spaghetti squash pancakes with feta and oregano ![]() Spaghetti Squash-sagna | my kitchen addiction ![]() http://daleydish.com/blog/2010/11/sp...-pancakes.html Hepsi birbirinden güzel görünüyor. ![]() Düzenleyen limon_sever : 08-11-2012 saat 18:46 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
İtalyan Usulu Mozzarella Peynirli Spagetti Kabak Yemeği
![]() ![]() Italian Style Baked Spaghetti Squash | Pink Basil Bir de bu sayfada spagetti kabağını yarıya kesip içini malzemelerle doldurmuşlar. Enfes görünüyor. http://justasmidgen.com/2011/11/23/r...ghetti-squash/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
37. saniyede yemek tarifi başlıyor... How to Cook Spaghetti Squash Casserole with NFL Pro Chansi Stuckey - How To Be Awesome Ep.10 - YouTube Malzemeler ------------- 1 spagetti kabak 1 miktar ince kıyılmış yeşil kabak 1 miktar kavrulmuş arpacık soğan 1 miktar domates sosu 1 miktar mozarella peynir(yoksa kaşar peyniri) 1 miktar eski kaşar Taze kekik Tuz ve karabiber Düzenleyen limon_sever : 21-09-2012 saat 10:55 Neden: Malzeme Listesi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Tad olarak bizim hoşumuza pek gitmedi. Bizim damak tadımıza göre değil yani. Ama üyelerimizin içinden bu yemeği sevecekler vardır. Belki salatası güzel oluyordur. Yarın da yeşil olanı mücver yapmayı düşünüyoruz. 100'ü geçkin tohum çıktı. Eğer mücverin tadı da hoşumuza gitmezse tohumların hepsini etkinliğe göndermeyi düşünüyorum. Ortalama 200 derecelik fırında 50 dakika pişti. 64. mesajdaki tarife göre yaptık. ![]() Bir de hatırlatmada bulunayım. Kabağı kesmek çok zor. Keserken yaralanmalar olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() Teşekkürler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Mücverden de yarın bahsedeceğim. Asıl ben teşekkür ederim... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Ben tadından da bahsetmek istiyorum. Biraz pırasa, birazcık turp, birazcık patates tadı aldım. Ama net bir tadının tarifini veremem. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Bugün yeşil spagetti kabağı mücver yaptık. Normal kabaktan yapılan mücvere göre daha lezzetli olmuş. Ama bu lezzeti biraz da beyaz peynir verdi sanırım. Ama hoşumuza gitti. Seneye yetiştireceğimiz kabakları sararmalarını beklemeden koparacağım. Tohumluk bir adet kabak bırakmayı düşünüyorum o kadar. O tadı bir daha tatmak istemiyorum ![]() Mücverden görüntüler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-08-2012
|
Alıntı:
Bu satte bu resim koyulur mu ... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim pişirdiklerim de uzun süre beklenmeden yendi. Hiç sararmadılar neredeyse. Bizimkiler severek yediler. ![]() Mesajlar buraya taşınınca sayılar karışmış 64. mesajdaki yemek tarifi hangisi oluyor? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|