![]() |
2 Eklenti(ler)
Açan begonviller
|
Of of bu ne güzellik allahım sevgili tuta ellerinize sağlık.
|
Hepsi güzel de bu sonuncusu gerçekten çok değişik. Onun yaprakları alaca renkli olandan mı?
Benim yukarda sunduğum bu sizin ilk resimdeki gibiydi. |
Begonvillerim
2 Eklenti(ler)
Begonvillerim
|
1 Eklenti(ler)
Begonvil
|
1 Eklenti(ler)
Açmaya başladı
|
Alacalı begonvil çok güzelmiş gerçekten:)
|
Begonvil
2 Eklenti(ler)
ADA BEGONVİLİ
İstanbulda kışı dışarda donmadan geçiren tek begonvil |
Begonvil köklendirmesi veye çelikleme için geç kalmış mıyımdır?
|
2 Eklenti(ler)
Begonvil
|
Alıntı:
Ben geçen yıl Eylül- Aralık aylarında aldığım çelikleri hep tutturabildim. Ama aldığınız çeliklerin yeni sürmüş, 10-15 cm uzunluğunda yeşil çeliklerin gövdeden sıyırılarak alınması daha (amatör şartlarda) iyi sonuç veriyor. |
:pBodrum'da yaşayanlar bizim bu başlıkta yazdıklarımızı görse ne derler acaba?
Arada bazı evlerde begonvil ağacı yok:eek::mad::dilli: Belki arka bahçededir:confused: |
1 Eklenti(ler)
Begonvil
|
Alıntı:
|
Begonvil
1 Eklenti(ler)
2 Begonvil
|
1 Eklenti(ler)
Açan begonviller
|
1 Eklenti(ler)
2renkli begonvil
|
Alıntı:
Sayın Tuta begonvilleriniz çok güzel. Daha önce , çeliik yetiştirme konusunda bize verdiğiniz bilgilerde çok faydalı olmuştu.Teşekkürler. |
BEGONVİL bahçelerin güzeli
3 Eklenti(ler)
Sayın Farezya
Size bir katmerli pembe Facebookda güzel resimlerim var Saim Ergin iyi günler |
Sayın Tuta, bence üyelerin bahçeleri bölümünde kendi bahçenizi tanıtmalısınız. Çok güzel bir bahçeniz olduğunu tahmin ediyorum.
|
Bahçesi ve balkonu olanlar bir tane edinin
1 Eklenti(ler)
Begonvil
|
Bir tane yetmez oldu bize. Bu fotolar insanın iştahını açıyor abicim. Hele alaca yapraklı harikulade...
|
Bende de 4 rengi var ama alacalısı harika görünüyor. Bulmak lazım bir tane:)
|
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
bir de bayağı bir dallanıp budaklandı, budamak gerekir mi acaba? Eklenti 172623 Eklenti 172624 Eklenti 172625 |
1 Eklenti(ler)
Begonvil
|
arkadaşlar ben saksıdaki begonvilimi bahçeye indirip özgür bıraktım.. artık yeni yerini sever umarım gerçi biraz sarsıldı yaprakları büzüşüp soluyo gibi ama umarım sadece geçici bir strestir. inşallah kışı rahat atlatır. gidip gelip bahçede kontrol ediyorum.. geçen gün demir sülfatı suda eritip suladım.. ikinci sefere demir sülfatla sulamak için sizce nekadar beklemliyim? bahçe toprağımız biraz killi ve sert tip..
|
Tamamının kuruduğunu düşünseniz bile sökmemenizi öneririm ,kök kısmın dan yeni sürgün verebilir aklınız da olsun .
|
Alıntı:
Begonvilin İstanbul'da bahçede kışı çıkarabileceğini sanmıyorum.En azından benimkiler geçen kıştan sonra kurudular.Keşke saksıda kışın iç mekanda bıraksaydınız. |
selam. çiçekler çok güzel satın almak istiyorum bi tane veya nasıl temin edebilirim bi tane
|
Satış bölümün de bulabilirsiniz .
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025