![]() |
selluka müessesesi
Selluka dağıtımı müessesesinden mühim duyuru:
bu seneki selluka dağıtımı için, baş bayiliğimize teslimat yapılmıştır. dağıtıma yakında başlanacaktır. Mühim not:heyecana kapılamalardan işletmemiz sorumluluk kabul etmemektedir. |
Gerçekten çok şirin görünüyor caploonba darısı başımıza.. ;)
|
Teşekkürler.
|
Tohumlar yakında elinize geçer, geçen sene selluka denememizde, en büyük sorunumuz tohumların çürümesiydi.
Sandığım kadar olgun tohum çıkmadı tohum zarflarından. Her ne kadar seneye gene almamız mümkünse de elimizdekilerden azami verimi elde etmeliyiz. Mine hanımın tohumun hazırlanması ve dikimi konusundaki uyarılarına dikkatinizi çekmek isterim tekrar. herkese şimdiden başarılar. |
Zaten olgun tohumlar çimleniyor galiba.Ben içinden en olgununu ektim bir o çıktı zaten içlerinden.Gözüm gibi bakıyorum.
|
Arkadaşlar,
Tohumlar dün yola çıkmış, bir sorun çıkmazsa gün içinde bende :) |
Memet,
Uğraşın ve verdiğin emek için sana çok teşekkür ederim. |
Sizi de çabalarınızdan dolayı kutlamak gerek papatyam:)
|
Teşekkür ederim ogzhn.
|
merhaba nasılsınız,acaba tohumlar bize ne zaman ulaşır?
|
Teşekkür ederim iyiyim ama bu ara çok yoğunum.
Tohumları göndereceğim arkadaşların zarfları hazır, tohumlar bana ulaşır ulaşmaz ayırıp göndereceğim , bugün bende olmasını bekliyorum, bugün elime geçerlerse en kötü ihtimal yarın yola çıkarlar. |
1 Eklenti(ler)
Gün geçtikçe boy atıyor;)
|
Benimkine kardeş gelmiş. Darısı diğer illerin başına.
|
Alıntı:
papatyam, benim zarfım sende biraz bekleyebilir mi? eşim bir iki güne kadar ameliyat olacak bu hafta evde olmayacağım, forumuda pek takip edemiyorum, kargo geldiğinde beni evde bulamayabilir. |
1 Eklenti(ler)
Sellukam boyunu eğdi.Ne yapmalıyım.
|
o kadar telaşlanma ışığa doğru dönüyor gibi görünüyor.
|
Pencere baktığı tarafta demek ki oraya yöneliyor.
|
selluka
2 Eklenti(ler)
sellukam büyüyor
|
Maşallah maşallah darısı başımıza :)
|
Papatyam yarın elinde olacak hadi senin sellukanın fotoğraflarınıda bekliyoruz.
|
İnşallah :)
|
Memet
Verdiğin emekleri boşa çıkartmayacağız.Her şeye çok teşekkürler. Papatyam Sana da kolay gelsin,haberlerini bekliyoruz. |
Tohumların dün bende olması gerekiyordu yollarını kaybettiler herhalde :)
Alıntı:
|
Evet, bazen aps ertesi güne sarkıyor, bugün ulaşmazsa araştırayım buradan
|
Yok sa kayıp mı?
Amanın sellukaları bulamazsak ne olacak.? Gitti bizim sellukalar... |
şimdilik telaşa gerek yok. Ben öğleden sonra verdim paketi. Burası merkeze uzak, görevli de oldukça telşalıydı. Ertesi güne sarkmıştır. Ne yapar eder, sana bir kaç tohum yaratırım ayrıca.
|
Sabreden dervişlerden biri olan ben deniz, baklavalar börekler açtım dört gözle bekliyorum sellukamı :)
Memet bey teşekkürler. |
Ohhh beee
Memet Bey Teşekkürler ... |
Gelir gelmez haber vereceğim, Güvenlikteki arkadaşları da tembihledim :):)
|
Alıntı:
|
Saat 16:30 A P S geldiii :):):)
Memet çok teşekkür ederim ellerine sağlık hepsinide ayrı ayrı zarflamışsın bir çoğu dökülmüş onları ayarlıyorum zarflarda 10 ar tane tohum var galiba, fesleğen gibi olanlar kum gülümü? |
Evet, ince tohumlar Benben ve şükran hanım için.
|
Sn Memet, kum gülü tohumlarını kumda mı çimlendirmem gerekiyor? Kum zambağı - söküm- bitkisini kendi sahil kumunda yetiştiriyorum(anlayacağınız Çanakkale'den buraya valizin içinde kum taşımıştım) Bunda da öyle olması gerekiyor mu?
|
Şükran hanım daha önce saksıda yetiştirdiğimde öyle yapmıştım. Yarı yarıya toprakla karıştırdım. Deniz kumu ve toprak, sularken de suyu tuzlu olan tulumbanın suyunu kullandım. Susuzluğa tahammülsüz, hemen pörsüyor, fakat çok dirençli.
Büyüdükçe çalı gibi olacak biçimi. |
Papatyam hadi gözün aydın. Sizin sellukaların doğum ve gelişim sürecini bekliyoruz. Kolay gelsin.
|
Hepimizin gözü aydın arkadaşlar!!!Sellukalarımızı sağlıcakla büyütmek dileğiyle...;)
|
Memet için üç kere,
YAŞA-YAŞA- YAŞA Sağol Memet, sen olmasaydın bu hayal gerçekleşmeyecekti :) |
He he he :cool:
şımardım iyice. |
Aynen size katılıyorum.Memet Bey sayesinde herkes sellukalara kavuştu.
Ona sonsuz teşekkürler.Ve ****** Papatyama da oda hayırlısıyla bizlere ulaştıracak.Herkese bol kokulu sellukalı günler.....:)) |
Gözlerim yollarda, sellukalar gelince .Besteye başladım ben :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025