![]() |
Alıntı:
Seni hiç unutur muyum Feriha Abla'cım? |
eekem küm.. tohum toplama bu hafta sonuna kaldı...
|
Canınız Sağolsun.Biz bekleriz.Yeterki tohumlara bir şey olmasın.
|
Geç olsun da güç olmasın...
Bu arada sevgili memet tüm forumun tohum ve çelik tedarikçisi oldu iyice. Sağ olsun, var olsun... Tekrar teşekkürlerimizle... Sevgili Memet, mum çiçeği çelikleri sapasağlam bir biçimde baharı bekliyorlar boy atmak için; ayrıca selamları var hepsinin... :) |
Arkadaşlar memetin şımarma eğilimleri olabileceğini göz önüne alalım ve fazla üstüne gitmeyelim..
|
Alıntı:
bu kadar ilgi bende de olsa bende şımarırım ;) |
arkadaşlar bu siteyi, yeni keşfettim ve hemen katıldım,hemen arsızlık yapıp,selluka tohumlarımdan istiyorum sizden izmirde yaşayıpta nasıl oldu görmedim bilmiyorum.oysaki çok dikkatli incelerim.tam ekim zamanı şimdi
|
Tohumlardan haber var mı?
|
Malinanın başka bir başlıktaki önerisi doğrultusunda tohum alacak arkadaşları gruplayalım..kargo masrafını halletmek için..İstanbulda bir arkadaş alsın tohumları diğerlerine dağıtımını üstlensin. Böylece sellukacılar görüşmesi yapılmış da olur..
İzmir kolay, diğer şehirleri de duruma göre bakalım.. |
arkadaşlar memet beye bir teklifte bulundum sağolsun kendiside kabul etti İstanbul tohum dağıtımını ben yapacağım
|
Bol Şanslar.Dağıtımda kolay gelsin.
|
ben ankaradayim. heyecanla tohum bekliyorum. yardimci olabilirsem ne mutlu bana. benden baska ankarada tohum bekleyen war mi bilemiyorum malesef.:(
herkse kolay gelsin |
Sn Papatyam ben de sıraya giriyorum. Haberiniz olsun Selluka için.
|
Bu konuyu açarken önce yazdığım ilk mesaja bakıyorum da, bugün geldiğimiz noktayla kıyaslayıp kendimizle gurur duyuyorum. Selluka ve mum çiçeği aramızda böyle bir ağ kurulmasına sebep oldu, ne mutlu bize. Verdiğimiz emeğe, çabamıza değiyor çok sevgili agaclar.net gönüllüleri, doğa sevdalıları.
|
Sayın papatyam..
Acaba sizden rica etsem benide sıraya alırmısınız?...Tabi bir mahsuru yoksa... |
Helal, işte böyle organize olunur.
Şimdiden teşekkürlerimle... |
PAPATYA beni unutma sakın aylardır tohumları bekliyorum :) ayrıca dağıtımı nasıl yapacaksın bu kadar meraklısı varken çok yorulacaksın çokk:)
|
Tohum ulaşınca, İstanbul'luların bir araya gelmesine ne dersiniz.. hem sellukacılar tanışmış olur..
|
arkadaşlar merak etmeyin yorulmam , zahmet te olmaz seve seve yaparım dağıtımı :)
dağıtımın başlayacağı zaman yine buradan haberiniz olur özelime mesaj gönderirsiniz , |
Alıntı:
teklifin çok güzel ama benim bir sıkıntım var hatırlarsan dün söylemiştim , |
evet haklısın..
|
Papatyam
Allah Kolaylık Versin. Dağıtım Zor. |
teşekkür ederim elfogi ,
ama benim için değil ;) |
Özel mesajlar ve telefon üzerine eve gelip paketi alıp, adrese teslim eden moto kuryelerle pek de zor olmayabilir.
Bu da olmasa bile, bu işi bu kadar gönülden üstlenen Papatyam'ın mutlaka bir bildiği vardır arkadaşlar... Şimdiden teşekkürlerimle... |
Alıntı:
yoksa nasıl yaparım bu dağıtımı ( ama moto kurye değil ) |
arkadaşlar ankara'da benden başka tohum bekleyen yok mu? herkes istanbul'da mı? ben tek tabanca mıyım?beni de unutmayın lütfen!!!
|
unutulmaz sın selluka'cım merak etme ;)
|
Papatyam ben olmazsa gelip alırım bile. Hem seni tanımış olurum :) Yani beni dert etme, benim tohumu koy bir kenara. Gerisi kolay :)
|
tamam bahçıvan :)
|
sn papatyam...
Bende size gelebilirim nasıl olsa emekliyim... :-) Artık vakit çok...:-))))... özelle adres veya telefon bırakırsanız sizin uygun gördüğünüz bir gün için randevulaşabiliriz...size sıkıntı vermek istemiyeceğimi bilmenizi isterim... saygılarımla. |
Alıntı:
özelden cevap vericem :) |
Teşekkür sn papatyam takip edecem.
|
Alıntı:
O sıra bozuldu mu? :p |
yok sıra yerinde, selluka dağıtım şirketi bile kurduk..
|
Alıntı:
Genel Müdür : Papatyam :p |
Alıntı:
Darısı, diğer tohum,, fide, fidan dağıtım şirketlerinin başına. :D |
Hayırlı Uğurlu olsun.
|
teşekkür ederim
|
Bu arada Türkçe'yi de katletmeyelim ama değil mi?
Ne o öyle "edecem", "vericem" Sayın Papatyam ve Sayın Emekli? Güzel güzel "edeceğim"ler ve "vereceğim" var iken... :) |
Alıntı:
evet kusura bakmayın ben bunu hep yapıyorum :p daha dikkatli olmaya özen göstereceğim |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025