![]() |
tabi memet,
gerçekten son zamanlarda bazı arkadaşlarımızı forum da göremiyorum |
Alıntı:
uzun zamandır SELLUKA için yazmayanlar şimdilik aşağıdakiler GÜMÜŞ AKSİYA SELLUKA FERDAÜLKÜMEN |
Alıntı:
Öyleyse, rahatlıkla, ''Bana da bana da'' diyebiliriz. Ama sıranın sonunda kalmışız.Hüüü! hüüüü! ühü! ühü!:( |
Ama sıranın sonunda kalmışız.Hüüü! hüüüü! ühü! ühü!:([/QUOTE]
yer değiştirebiliriz ;) |
Alıntı:
yer değiştirebiliriz ;)[/QUOTE] KArşılığında, balık tutup, ayıklayıp, pişireceğim galiba.:p Bunu her zaman yaparım ama, yok yok, haksızlığa dayanamam .:o Ben sırama razıyım. Kimse duymasın. Teşekkürler. |
olurmu efendim karşılığa ne gerek var ,
tamam o zaman dua edelim de tohumlarımız sağ salim gelsin sevgili memet in büyük çabasını da göz ardı etmemek gerek |
:
Alıntı:
|
Alıntı:
O'na hem tohumlar için hem de bol balık tutması için dua edeceğiz.:D |
Ben yakında geleceğim zaten oraya, hem bazı arkadaşlardan kahve alacağım var..
bakarız artık pazarlık eder anlaşırız.. |
beklerim memet,
|
sn ülkümen sadece takip etmeyin ara sıra ben buradayım diyin,
arkadaşlar sesiniz çıksın ki çiçekler çoğalsın her yer mis gibi olsun bir **** iki sene sonra bizler de tohum dağatalım her yeri yeşertelim ;) |
Haklısınız papatyam.Ama mazeretim vardı:Babam bir hafta hastanede yattı,son günlerde de uzun süredir beceremediğim 'foruma fotoğraf yükleme'işiyle uğraştım.Ve sonunda becerebildim nihayet!!!!!
Ben buradayım:) |
Alıntı:
|
Arkadaşlar,
Ben de buradayım. Hemen her gün kontrol ediyorum bir gelişme var mı tohumlarla ilgili diye. İşlerim çok yoğun olduğu için kayıp gibi görünebilirim ama burdayım ve sıradayım ;) |
Selluka, karneye zayıf gelecek, hem buralarda ol hem foruma katılma..
|
Alıntı:
Forumda ilgilenecek o kadar çok konu varki;oku,cevap yaz,resim yolla:confused: zaman yetmiyor.Bir konuya dalınca diğerlerini ihmal ediyorum galiba. |
Sayın Mehmet Bey sayesinde inşallah hepimize yeter.Arkadaşlar çok isteyen olursa ben sıramı verebilirim.Elbet bir gün bizede düşer.
|
Mehmet Bey,
İşten eve gelip hala çalışmaya devam ediyorum. Ama selluka aklımda hep unutmuyorum, merak etmeyin! Korkuttunuz yine de beni. ;) |
Telaşlanmayın elimizde bolca tohum olacak gibi görünüyor...
|
:) bakın arkadaşlarımız kendilerini göstermeye başladı bile ;)
|
Sayın Elfogi sıranı kaptırma sonra bir yerde rastlarsan bu bitkiye çok üzülürsün. Ben öyle sabırsızlanıyorumki inanamazsın. Bu arada Papatyam çok teşekkürler beni listeye yerleştirmişsin.
|
Oh nihayet selluka yine ilk sırada. Herkese teşekkürler.
|
sevgili ada senin ne kadar istekli olduğunu çok iyi biliyorum az kaldı sabret
|
İnşallah beninde sellukam olacak ve söz veriyorum son tohumuna kadar paylaşacağım. TABİ TOHUM FİDANA FİDAN TOHUMA DÖNÜŞÜNCE.
|
Papatyam sana latin tohumu göndermişmiydim? Gönderdiysem toprakla buluştur bence. Ben geçen hafta küçük plastik bir bardağa ektim salonda sıcak ortamda 4 günde çimlendi.
|
Sayın Ada
ASlında Kokulu Çiçekler Merakım Çok .Çok istiyorum. Banada göndermiştin Latin Tohumu Hemen ekeyim Ozaman. |
Alıntı:
evet ada gönderdin , bu gün eve gider gitmez hallederim teşekkürler hatırlattığın için diğer tohumları da eksem sorun olurmu |
Papatyam sarıcı olanlar için erken diye düşünüyorum. İstanbul İzmir e göre daha soğuk sarıcıları ben nisan mayıs gibi ekiyorum zaten çok hızlı büyüyorlar.Günde 5-10cm boy atıyorlar.
|
Sn Elfogi sizin memleket daha soğuk tahminimce. Siz ekmediyseniz Şubat sonu gibi ekin derim. Bu arada sizin japon feneri ne durumda?
ÖNEMLİ:TOHUMLARI ÇİMLENDİRİRKEN ÜZERİNE STREC FİLM ÖRTTÜM HERGÜN AZICIKTA OLSA SU VERDİM. |
Unutmadan yoklamaya katılayım! Buradayım:)
Ben de bugün rozet,_petunya,_aslanağzı tohumlarımı ektim. |
Ferda Hanım yoklamayı kaçırmayın bu selluka bir daha bulunmaz. Memet Bey olmasa bulmak mümkün olmayacak.
|
Sayın Ada Henüz bir hareket yok .Buralar baya soğuk kar var .heryer bembeyaz.
|
Ekeli çok olmadı mı ? Elinde hala tohum var mı ? Sarıcıları nisan mayıs gibi ek bence. Ben Japon fenerini hem suda bekletip hem de toprakla iki şekilde de çimlendirdim. izmir daha yeni gördü kışı tabi buna kış denirse!
|
Arkadaşlar hepinize merhaba :)
Ben epeydir yazmıyordum fakat hergün burdayım ve selluka tohum sıramda bekliyorum :) Anlaşıldı ki yazmam gerekecek, sellukamı kimselere kaptırmam :) Papatyam' a çok teşekkür ediyorum dostluğu ve benim sıramı koruduğu için. Bu arada benden sonra üye olan arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum. Ve bundan sonra çoğaltmaya çalıştığım ful çiçeğini de inşallah birgün paylaşırız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Seni tekrar burda gordugume sevindim. Gorusmek uzere, |
Sevgili Hüseyin bey hoşbuldum :) Ben de sizleri özleyip geldim. İnsan ne kadar kızıp, gücense de sevdiklerinden çok uzun zaman ayrı kalamıyor. Nasıl ki ağaçlar çiçekler sonbaharla beraber yapraklarını döküp kurusa da, ilkbaharda yeniden yeşeriyor. Öz kurumadığı sürece yeşermeye çiçeklenmeye devam ediyor. Benim öz de tam kurumamış demek ki :)
Ben de sizlerle olmaktan mutluyum :) |
Alıntı:
Sağolun, "insanın neresi ağrırsa canı oradaymış" bu günlerde üzerimizde kara bulutlar dolanıyor eşim de bacağını incitmiş yürüyemiyor, allah kimseye sağlık derdi vermesin başka hiçbir şeye benzemiyor. |
Alıntı:
Mesajı ilk okuduğumda çok bozuldum, allah dan çabuk toparladım, bir de ismimi listede görünce iyice kendime geldim. 50 Mesaj diye küçümsemeyin önce bir iyileşeyim sonra da selluka tohumlarım gelsin o zaman kim tutar beni. |
Geçmiş olsun bitkiseli. Eşine de sana da acil şifalar dilerim :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:44. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025