![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Arkadaşlar buda benim clamatisim geçen yıl saksıda papatya almıştım buda yanında çıkmıştı söküp atacaktım sonra vaz geçtim yeşillik işte dursun dedim sonra burda bu hangi bitki başlığında sordum clamatis dediler cinsi nedir bilmiyorum . Sizlere sorum şu bu ikinci senesi acaba çiçek açarmı . ![]() Düzenleyen pembegül : 09-06-2012 saat 23:20 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Sevgili jineop teşekkür ederim sizin verdiğiniz isimle aradım bu resmi buldum çiçeği böyle birşeymiş sizinkiler kadar güzel olmasada benimde bir clamatisim oldu... ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Büyük olasılıkla değil kesinlikle çünkü bende köyden üzerinden tohum alıp asma çeliği diktiğim saksının dibine mart ayında öylesine atverdim hiç firesiz bittiler . O kadar hızlı uzuyorlar ki çeliklerin boyunu geçtiler söküp atamıyorumda. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Merhaba arkadaşlar. Bauhause'dan iki tür clematis aldım. Montana marjore ve Vyvyan pennel. Bahçemin bu bölümüne aktarmayı planlıyorum fakat Kasımpatılarımla aynı toprağı paylaşabilirler mi emin olamıyorum? http://www.agaclar.net/forum/attachm...600-x-450-.jpg Kök gelişimlerine engel teşkil ederler mi fikir vermenizi rica ediyorum.. http://www.agaclar.net/forum/attachm...600-x-450-.jpg |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Clematis`lere ne derinlikte bir saksi gerekir acaba? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
En az 45 cm derinlikte olmalı. Toprak saksılar tercih edilmeli. Dalları mümkün olduğu kadar güneşete olmasına karşı, saksısı güneşe karşı korumalı olmalı. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|