![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bendeki ville de lyon ve mrs cholmandoley (adını yanlış yazmış olabilirim) aynı saksıdalar şimdilik durumların da bir sıkıntı yok sizce birinden biri ölür mü? Gerçi ayırmayı düşünüyorum ama geç oldu biraz gibi geliyor bana ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-07-2010
|
Bende terasta 5 tane var, yan yana saksılarda duruyorlar.2-3 günde bir biri diğerine sarılıyor.Bana iş çıkartıyorlar.İşi gücü bırakıp tek tek ayırıyorum.Birde inatçılar, diğerinin dalına 3 tur atıyor öteki 3 günde.Saksılar yakınsa ve ilgilenilmezse kısa zamanda arap saçına dönerler. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Alıntı:
Ama bunlarin yaninda, Adalet hn.'in orneginde oldugu gibi tek bir saksida bile bir kac tur bir arada mutlu olabiliyor. Sanirim turlere ve saglanan besin miktarina bagli bir konu. Birlikte basarili olan sonuclar paylasilirsa elimizde belki bir referans olusabilir. Bende Ville de Lyon ile Piilu ve Nelly Moser ile Rouge Cardinal basarisiz sonuclardi. Ernest Markham ile Montana, W.Nike ile Hagley Hybrid ve Ville de Lyon ile Multi Blue mutlu bir beraberlik icindeler. Polish Spirit ile Ms. Bateman'i ise hala izliyorum, Ms. Bateman biraz bastirilmis gorunuyor. Umarim sizin Ville de Lyon ile Ms.Cholmondoley mutlu mesut birlikte serpilirler. Düzenleyen Terra : 01-06-2012 saat 01:59 Neden: Imla hatasi |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Bir mesajda sormuştum 3 farklı yaprak yapısı var diye . Piulinin gecen sene kurudugunu sanmamdan yanılmış ve hibrit oldugundan klamatislerde normal bir durum demiştik. Bu yıl cok güzel gelişmiş w.nikeyle birlikte sorun yok cicek acınca fark ettimki piuliininde keyfi yerinde ikisi birlikte sarmaş dolaş gidiyorlar |
|
|
|
![]() |
|
|