![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Tarih de çok iyiymiş, ne sıcak ne soğuk, tam da gezilecek mevsim. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Alıntı:
İngilizcesi olan arkadaşların katılımı olursa ve kısmet olursa gitmeyi ben de çok isterim. Gerçek katılımcılara ihtiyaç var geçen seneki gibi olmasın. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2006
|
Kontenjan sayısını 75 kişi olarak belirlemişler. Dışarıdan bu sene katılımcı almıyorlar. Hoş, dernek üyeliği bedeli yıllık 30€. Üyelik için de herhangi bir ön koşul yok... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2011
|
Bu sefer olmuştur inşallah resim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Kim demiş "tohumdan çimlenmiyor" diye. http://www.agaclar.net/forum/1025170-post3433.htm Ellerine sağlık sevgili Sevim4. Çok üzgünüm, yanlış alarm ![]() Çimlenenler sarı acem borusuymuş. Düzenleyen Adalet Yağcı : 30-09-2012 saat 23:00 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Konya iklimine uygunmudur sizce,bu kış -20 lere düşmüştü ısı. Bütün renklerden edinmek istiyorum nereden bulabilirim,konyadaki çiçekçilerde yok.Bulursam bütün renkleri bir arada birbirine sardırmak istiyorum.Mor ve fuşya gibi canlı renkler çok hoşuma gidiyor |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Klamatislerin sorunu kışla degilki zaten onları aşırı sıcaklar hasta ediyor ![]() Klamatisler yagışlı ve soguk havada daha mutlu |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Bugün çektiğim 29 Ekim Clematisleri. Mor olan benim bahçedeki, Diğerleri Urla-Avrupa Çiçekçilik'teki son çiçekli kalanlar |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Bayrampaşa bauhaustada var. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
Gerçekten komedi ,orda olsam da her renkten alsam |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Tura siz daha iyi bilirsiniz ama beklese ve uç sürgünü güçlense yolda başına bir iş gelmese.. Ama her bekleyişte taze yeni sürgünler mi çıkarır? o da var.. Ya da kış geldi bir süre sonra uyur mu? Ayrıca çok da güzel görünüyor.. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
İçinizde kalacağına gönderiverin gitsin: ![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Tura'nın yolladığı Armandiiyi dikmek için kaç gündür bekletiyordum.. ![]() Daha fazla fırça yemeden iş başına ![]() Ne güzel görünüyor.. ![]() ![]() Kökleri serinde kalıp, dallarını duvara sarabileceği en uygun yeri buldum.. Şeftali ağacının altı.. ![]() Çukuru kazıp içine 2 avuç koyun gübresi ekledim.. ![]() Diktikten sonra da biraz gübre verip suladım.. Hoşlanmadığım, arka fonu da değiştirdim.. Şahane oldu.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 31-05-2008
|
Clematis olduğuna inandığımız bu sarmaşığın cinsi hakkında hiç bir fikrimiz yok, ve tohum paylaşımı adına cinsinin ne olabileceği konusunda yardımcı olabilecek forumdaşlara şimdiden teşekkürler... ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-10-2012
|
[QUOTE=Libertyy;1057206]Clematis olduğuna inandığımız bu sarmaşığın cinsi hakkında hiç bir fikrimiz yok, ve tohum paylaşımı adına cinsinin ne olabileceği konusunda yardımcı olabilecek forumdaşlara şimdiden teşekkürler... Tül gibi olması çok güzel. Aynısı mı yoksa benzer miydi hatırlıyamıyorum ama Akçay'da bir yerde gördüm. Keşke fotoğraf çekseymişim ![]() İsmini öğrenmek için bende gelecek cevapları bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Clematis vitalba Clematis flammula Clematis orientalis Clematis viticella Clematis cirrhosa Yaprak formunu düşündüğümüzde orientalis gibi duruyor. Eğer yurdumuzda değilse montana türlerinden ya da macropetala olabilir. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablam çok güzel görünüyor gerçekten ![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Bizim clematisimizin de böyle büyüdüğünü görmek dileğiyle, ![]() ![]() Resimleri : New Eden - Pride of Place Plants - Clematis florida Fond Memories sitesinden. |
|
|
|
![]() |
|
|