![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=lir;854474]Nette ibrelilere sardırılmış resimleri görmüştüm. Benim W. nike ve montana rubens güle sardırılmış. Şimdi W. nike nin bir dalını spiral serviye sardırmayı düşünüyorum ![]() Sevgili Lir.Sizin de Clematisleriniz yanındaki bitkilerle çok uyumlu görünüyorlar. Brüksel ve çevre şehirlerde {kızım öğrenciydi] gezdiğimiz günlerde genellikle güllere sarılmış Clematislerin görüntülerini çok seyretmiş ve beğenmiştim.Hele ağaçlara sarılmış olanlar da ayrı güzellikteydiler. Üretmek de ayrı bir zevk,siz bu konuda çok başarılısınız. Ben de daldırma yaparak,yeni fidan elde edebildim.Bebek Clematisimi çok seviyorum.[Multi blue] ![]() Selamlar. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Bayram tatilini kısada olsa köyümde gecirdim . Kastamonunun dagı taşı yabani klamatis kaynıyor beyaz ufak katmerli ve yogun cicekli sadece koku yok .Neredeyse agacları bile kaplamış ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Clematis Çoğaltma
Montana Pink Perfection açmaya devam ediyor. Çelikleri de tuttu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis Çoğaltma
Tangutica çiçekleri solsa bile değişik güzellikler sunabiliyor. Tohumları üç hafta dolmadan çimlendi. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Eylül'de Clematis
Bunlar da Eylül bahçesinin açmış olan diğer Clematisleri: Margaret Hunt - ilk kez açtı. Integrifolia Alba - yerden alıp büyük saksıya geçirdim, tüm yaz üstünden çiçek eksik olmadı. Integrifolia Rosea - İkinci tur açtı ama küçük bahçe canavarlarının ısırıklarından kurtulamadı. Ville de Lyon - Kaçıncı tur açıyor takip edemedim, ama çiçekler gittikçe küçüldü. Comtesse de Bouchoud - Tüm yaz sürekli açık 1-2 çiçek vardı üzerinde. Kendisine Sayın Lir'in Jean Paul II'sini rol model olarak tavsiye ettim ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahsettiğiniz katmerli yabani Clematis aşağıdaki resimdeki mi? Farklımıydı? Saygılar, Terra |
|
|
|
|
![]() |
|
|