![]() |
3 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 557919 Eklenti 557920 Eklenti 557921 |
....
1 Eklenti(ler)
En güzel hep güzel
|
.....
1 Eklenti(ler)
.....
|
....
1 Eklenti(ler)
....
|
....
1 Eklenti(ler)
Kelebeklerim...
|
....
1 Eklenti(ler)
Sakızııımmm
|
5 Eklenti(ler)
Balkonda sardunyalarım, ceylanlar, sakız sardunyalar ve diğerleri.
Eklenti 558019 Eklenti 558020 Eklenti 558021 Eklenti 558022 Eklenti 558023 |
Geçen yaz bahçeye dikilen sardunyadan sonbaharda çelikler almıştım, eğer bahçedeki donarsa yedeklemek adına.. Gel gelelim aldığım çelikler dondu.. Bahçedeki anne sardunya da tabii.. Bahçedeki böğürtlen autumn joya gölge yapıyor diye uzayan dalları kestim ve birde ne görem! Bahçede kalan sardunya dipten sürmeye başlamış :) Bugünün mutluluğu o
|
Alıntı:
Benim donan sardunyalarım şu an daha kocaman görkemli haldeler sadece tek tek yeni çiçek açmaya başladılar ama yaprakları boyları dalları çok sağlıklı seralardakiler çiçekli ama hemen hemen aldığım gibi çok garip |
Merhaba sardunyalarima gullerden bocekler bulasmis kirmizi ve beyaz nasil kurtulabilirim
|
Sardunyalarım...
5 Eklenti(ler)
Sardunyalarım çok mutlu ettiler...
|
4 Eklenti(ler)
yeni resimler ekledim
|
Ben sardunya çeliği aldığımda, doğrudan yetiştireceğim saksıya dikmek yerine pet bardaklara dikim yapıyorum. Bardak şeffaf olduğu için köklendiklerini kolayca görebiliyor ve sonradında asıl saksılarına alırken daha kolaylık sağlamış oluyorum (bence öyle yani) Bugün sardunya çeliklerimi saksıların boyutlarına göre üçerli- dörderli aynı saksılarda buluşturuyorum. Böylece hem daha dolu dolu görünüyorlar hemde bir saksıda bir kaç renk oluyorlar, bu da benim en sevdigim şey. Balkonda da fazla yer kaplamıyorlar hem :o Bundan sonrasında ayda 2 kez besin vererek rengarenk çiçekleri beklemek olacak işim :)
|
2 Eklenti(ler)
Beni nasil mutlu ediyorlar..
|
Çok merak ediyorum sarı renk sardunya varmı acaba arkadaşlar?Böyle güzel bir çiçeğe çok yakışırdı.Derin saksıda olur sardunya deniyor ama Sayın Keopstr maşallah nede güzeller sizinkiler.Bende bahar sonu uzun saksılara rastgele diktim.Renkleri belli olunca yer değişikliği yaparım diyordum.
|
3 Eklenti(ler)
Bunlarda dinlenmeye gecen ve tekrar tomurcuklanan pembe sardunyam ve arkadasimin annesinden istedigim sakizlarim ancak ufak ufak tomurcuk veriyorlar ve renklerini cok merak ediyorum.
|
Alıntı:
evet var ben ilk nette gormustum sonra mudurumun evinde oldugunu duydum. Binbir arastirma ile meger cok yakinimda nisan ayinda satildigini ogrendim. 100 bin sardunyadan 200 adet getirmisler onlarida esit sekilde satiyorlarmis seneye gel abla gec kaldin dedi. Bahsettigi tarihlerde o cicekciden alisveris yapmistim ama kismet yokmus seneye ins alabilirim. eger temin edersem sizede sonbaharda celik gonderirim yeterki ben bulayim |
Avrupa Çiçekçilik ( İzmir ) satıyordu.
Şu an ellerinde var mı bilmiyorum. On-line satış siteleri var. Sarısı biraz uçuk sadece, netteki resimler gibi değil. |
Alıntı:
Siz almışmıydınız krem gibiyse anlamı yokki kandırmaca olur o :( |
Alıntı:
Almadım, düşünmedim bile. Hiç sevemedim bu sarıyı. |
5 Eklenti(ler)
Bunlarda benim sardunyalarım bir kısmını kendim yetiştirdim bir kısmını da küçükten satın aldım. ../..
|
5 Eklenti(ler)
../..
|
5 Eklenti(ler)
fotoğraflar sizinkiler kadar güzel olmadı 2 ve 3. resimlerde petunyalar görünüyor. ../..
|
5 Eklenti(ler)
Bunlarda son fotolar yaklaşık 15 gün önce çekmiştim şu an daha da coşmuş durumdalar.
|
güzellerimin bir kısmı diğerlerinde çiçek olmadığı için çekmedim
5 Eklenti(ler)
|
bodur ve sakız sardunyalarım
5 Eklenti(ler)
|
favorim canım fuşyam
2 Eklenti(ler)
|
favorim canım fuşyam
1 Eklenti(ler)
|
sayın Laleci_03 gönderdiğiniz çeliklerin diğeride çiçek açtı
1 Eklenti(ler)
|
sayın Celalim01 gönderdiğiniz çeliklerin son durumu
1 Eklenti(ler)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025