![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bunun nedeni konservelerin için de bulunadan Clostridium botulinum bakterisinin çalışmaya başlamasıdır. Son derece tehlikeli bir bakteridir, Cl. botulinumlu bir besin maddesini tüketmek ciddi gıda zehirlenmelerine sebep olabilir... Mikrobiyoloji dersinde hocam 1 mg. Clostridium botulinumun yirmi bin laboratuar faresini öldürebileceğini söylemişti.... Konservelerin her hangi bir yerinde bir şişlik ya da bir bombe gördüğünüzde kesinlikle almayın. Üretici fabrika bu konuda bir şikayet aldığında başına ciddi sorunlar açılabilir ve hemen ürünlerini toplatması gerekir... Bunu bize hatırlattığı için Güler Hanıma teşekkür ederiz... Sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|