agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Beğeni Düzeni40Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 12-08-2009, 12:29   #1
Ağaç Dostu
 
Fatih's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-12-2008
Şehir: Denizli
Mesajlar: 3,087
Galeri: 66
Bir tane de benden.Evde mantar yemekleri yaparken yıkayıp doğradığımız mantarları limonlu suda bekletirsek mantarlarımız bembeyaz oluyor.Kararma olmuyor.

Fatih Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-08-2009, 12:52   #2
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Fatih Mesajı Göster
Bir tane de benden.Evde mantar yemekleri yaparken yıkayıp doğradığımız mantarları limonlu suda bekletirsek mantarlarımız bembeyaz oluyor.Kararma olmuyor.
Benim fikrimi sorarsan her türlü suya giren mantar sünger gibi o suyu bünyeye alır, tadı tuzu kalmaz.

O yüzden salamura, konserve mantar yemem.

Mantar yıkanmaz, ıslak bezle , ya da mutfak havlusuyla silinir.

Damak tadı işte...

Fatma Kochan beğendi.
berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025