![]() |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
sayın Nuri Mürvet hocam
848 Nolu mesajdaki "kırmızı gözde çalı" nedir? ne zaman açar? |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın ligustrum
"kırmızı gözde çalı" Camellia (Kamelya)dır. Erken baharda , nisan ayında açar, nadiren mayıs ayına kadar çiçeklenmesi sürer. Çiçekleri kokusuzdur. Yaprak dökmez, yarı gölge ortamda yetiştirilmesi gerekir. Eklenti 192180 "kırmızı gözde çalı" Camellia (Kamelya) |
Sayın Nuri Murvet hocam;
Camellia (kamelya) "Güzelliği ile göze girdi, bir daha hiç çıkmaz!" |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın ligustrum
"Güzelliği ile göze girdi, bir daha hiç çıkmaz!" Bitkimiz kamelyaya yakışır bir anlatım tarzı..! Paylaşım için teşekkür ederim. Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Eklenti 192366 Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
1 Eklenti(ler)
|
Sayın Nuri Mürvet havuz içindeki balıkların cinsi nedir ve nerede bulabiliriz...başarılarınızın devamını diliyorum....
|
Sayın "bıcırık" sanırım hocamın balıkları "koi" balığı.Her yerde bulamayabilirsin, yakınındaki peyzaj işi yapanlara veya toptancı akvaryumculara sor.
Mehmet |
Merhaba sayın bıcırık hoş geldiniz.
Sayın merlict sağolsun cevabı vermiş, iyi de etmiş...! Küresel köle, kutsal görevler, sayın merlict işlerden başınızı kaldıramıyorsunuz galiba..! Uzun zaman oldu, hoş geldiniz... |
Alıntı:
Küresel köleliğin verdiği eziklik, kutsal görevlerin verdiği hazlar ve inatçı keçi gribinden tutunda büyüklerin köklü rahatsızlıklarına kadar tüm sağlık sorunlarından dolayı pek derslere katılamıyordum hocam ama inanın pencereden takip ettim durdum.Hiç kredi eksiğim yok desem olur. Burası psikiyatri dal merkezi gibi, rahatsızlıklara iyi geliyor. Mehmet |
Sayın merlict
Amiiiin... Senin bahsettiğin sorunları inanın aşağı yukarı aynılarını yaşıyoruz... Daha evvel söylemiştim, seni yoklamada torpil geçip hep var yazıyorum... Her şey gönlünce olsun...Selamlar. |
1 Eklenti(ler)
|
Ben de her nekadar yorum yapmasamda sayfanın sürekli takipçilerindenim..Çalışmalarınızı izlemek hem çok zevkli hem de çok öğretici....Genellikle sessiz bir dinleyici iyi bir öğrenci olmuşumdur....Bu alışkanlığım burada da devam ediyor...Uygulamalardan kendi adıma çok yararlanıyorum...her şey için teşekkürler...sevgilerimle...
|
Sayın merlict cevabınız için teşekkürler....
|
Alıntı:
Mehmet |
Nuri Bey, Bahsetmiş olduğunuz bu işin maliyeti nedir fikir vermesi açısından?
tebrik ediyorum güzel eserleriniz için.. http://www.agaclar.net/forum/showpos...&postcount=810 Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sayfamızı takip edip, paylaşımda bulunduğunuz için size çok teşekkür ederim. Saygılarımla... Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Eklenti 193594 Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Elinize sağlık Nuri Bey,
Botanik Bahçesine yeniden uğramak kaçınılmaz oldu. Baharı bekliyorum dört gözle. |
Merhaba sayınemin48
Teşekkür ederim. Bu paylaşımlarım, yalnızca izleyen arkadaşlarımıza görsel açıdan fikir vermesi içindir. Maliyet kısmına girersek konumuzdan uzaklaşırız. |
Bence maliyetleri kişiler kendileri belirler. Bahçenizde neyi ne kadarlık fiyatla istiyorsunuz gibi. Belki yanılıyor olabilirim. Ama fikrimi söylemek istedim.
|
Anladım...ücretsizmiş.:))
Bahçe konusuda derin fikirlerinizden yararlanmak isterim özellikle süs havuzu yapımında.teşekkürler. |
Merhaba sayın hozat
Bahara az kaldı mart 15'den sonra botanik bahçedeyiz, ziyaretçiler için hazırlık yapacağız. |
Bahar gelince bahçlere ağırlık verip, sayfanızı ihmal etmezsiniz sanırım.
Siteye girince, ilk açtığım sayfa sizinki oluyor, göremeyince eksikliğini duyuyorum. En kısa zamANDa görüşmek dileği ile.. |
1 Eklenti(ler)
Merhaba sayın Ayşe Yıldız Bahçedeki bu yapım aşamaları ruhsata tabidir. Bulunduğu ilçenin belediyesi fen işleri bölümünden proje tastiki yapıldıktan sonra inşasına başlanmıştır.
Maliyet konusu ucu açık bir konudur, İstenilen ve verilen hizmete göre değişkendir. Merhaba sayın emin48 Bu yıl üç adet gölet siparişimiz var, yapım aşamalarını sizlerle paylaşacağım. Merhaba sayın hozat Sayfamızı ihmal etmem merak etmeyin, ilginize çok teşekkür ederim. Görüşmek dileği ile... Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Eklenti 193890 Arka bahçe Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Nuri bey, keyifle okuyacağım gölet yapım aşamalarını..
Bu hafta sonu itibariyle bir manimiz olmazsa bahçemi meyve ağaçları ile donatıyoruz. Sıra bahçemizin süs, kamelya, güvercinlik, yürüme yolu vs. işlere girişeceğiz.. naılsa bedava fikir alrıyoruz, teşekkür ederim.:) Alıntı:
|
Çok güzel çalışmalar, elinize sağlık, konunun sıkı takipçileri arasına katılacağım.
|
Alıntı:
Bu çalışma yapılan alanın büyüklüğü ne kadardı? |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sayın emin48 Nasılsa bedava fikir veriyoruz, bu alış veriş Ağaçlar nete özeldir, faydalanın..! Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Eklenti 194014 Arka bahçe Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025