![]() |
|
![]() |
#121 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şükran Hanım, bahsettiğiniz çalışmanıza başlayabildiniz mi? Ben merakla bekliyorum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Ooooo esas resim burdaymış.Çok güzel.Bu evin içindemi açtı böyle.Maşallah.Yanına mor iris de dikseydin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Ağaç Dostu
|
05/11/2007'de düzenlediğim aranjmanım hemen hemen 5 aydır sağlıklı. Bütün bir kış güzelliğini seyrettim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Ağaç Dostu
|
Zenfree çok güzel olmuş gerçekten. Ben bu sayfaya girince aklıma bir sürü fikir geliyor da, çiçek veya saksı almaya gittiğimde unutuyorum aranjman meselesini. Tam konsantre olmuyor muyum nedir? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili zenfree, ellerinize sağlık. Ben de bugün eski bir örme sepete, mavi-beyaz nemesia,fare kulağı ve yaban patlıcanı ektim.Sarı ve mavili bir sepetim olucak kısmetse,ama nemesiaların tohumları o kadar minikti ki, tek tek tutup da dikmek zor geldiğinden, sepeledim gitti. ![]() ![]() Düzenleyen ardabora : 30-03-2008 saat 09:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
|
İnternetten bir kaç resim buldum, saksı aranjmanı yapmak isteyen arkadaşlara fikir verebilir. Ben 1. ve 4. resimleri beğendim, özellikle ilk resmi...Pembe-mor tonları birbirine çok yakışıyor.Dördüncü resimdeki gibi tezat renkler de çok canlı görünüyor... Bu resimlerdeki bazı çiçeklerin isimlerini bilmiyorum.Mesela ilk resimde,pembe yer minesi,küpeli,petunya var. Minik şeker pembe ,ortasında beyaz lekesi olan çiçek acaba nemesia mı? Düzenleyen ardabora : 30-03-2008 saat 18:31 Neden: kötü resim görüntüsü |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Ağaç Dostu
|
http://www.weekendgardener.net/container-ideas/main.htm Bu link kombinasyonlar için örnekler vermiş, çiçekleri hangi bölüme yerleştireceğinizi de gösteriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Ağaç Dostu
|
Örnek arajmanlar
[attach] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
|
Üstekini bahçesi olanlar deneyebilir.Güzel ve değişik.Başka değişik bitkilerle denenebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Sayın zenfree evet benimkiler bahce arajmanı Sayın limon bir evin içinden söktüğüm büyükce fibergılas su depoları vardı bütün sökemedik bende tam ortadan ikiye böldün kesik tarafları yukarı çevirip içine toprak doldurdum kocaman uzunca bir saksı haline geldi oralara çiçek diktim. Aynı şekilde bir kamyon lastiğim var eski atacak yer bulamayınca onuda saksı yapıp içine papatya ektim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Ağaç Dostu
|
Burası şenlenmiş. ![]() Limoncuğum aranjmanının rengi harika görünüyor. Oğuzhan ilk fotograftakiler camgüzeli galiba. Pembe sardunyalarla mor petunyalar çok yakışmış. Tekin Bey, papatyalarınız çok güzel görünüyor, ancak lastik saksısı görünmemiş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Ağaç Dostu
|
Bugün çimlendirdiğim petunyalardan, mine ( verbena) ve bodrum papatyasından (Osteospermum) oluşan bir saksı yaptım. Umarım büyürler. Bodrum papatyası diğerlerine baskın çıkar diye endişeleniyorum. ![]() Düzenleyen zenfree : 03-04-2008 saat 19:59 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ağaç Dostu
|
Henüz açmadılar bu yıl ama az kaldı açmasına lastik saksıda sağa sola yayılmıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Bakalım benim aranjmanım nasıl olucak henüz yeni diktim hepsini, peygambergülümde bu defa tuttu ![]() [ATTACH] ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
İki tane çuha sarı ve sıklamen,menekşe,mor olanın adını bilmiyorum birde dağsümbülü, daha çok üzümsümbülüne benziyo bu beyazı olanıymış ve kokuluymuş, en çokta onu merak ediyorum açınca nasıl olucak diye gerçekten kokulumu acaba, ben mor olanını biliyorum çok güzel rengi vardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|