![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Bey, şimdiye kadar sesimi çıkarmasam da uygulamalarınızı aksatmadan izliyorum. Çok güzel işler yapıyorsunuz. Sormak istedğim; bu son yüklediğiniz resimlerdeki kırmızı ve pembe çiçekli bitkiler nedir? Begonya olmak için sanki biraz fazla boylular. Açelya mı diye düşündüm ama emin olamadım.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Eser İlhan merhaba Tanıştığımıza memnun oldum..! Bahsettiğiniz çiçekler begonyadır, Ekim sonu Kasım ayı başlarında fotoğraf çekimini yaptım. Begonya bitkisinin bahçelerdeki en gelişmiş hali bu aylarda oluyor, yerden 35-40 cm kadar yükselebilir, 25-30 cm çap yapabilir. Havalar soğumaya başladığı zamanlar bitki gerilemeye ve gece donları başladığında ise bitki ölür. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2010
|
Müthiş güzel görünüyor. Ellerinize sağlık |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın mesutcan hoş geldiniz. Sizin bahçenizin gelişim sürecini merakla izliyorum. Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Arka bahçede detaylarda geziyoruz. ![]() (Cupressus macrocarpa 'goldcrest) Limoni Servi sınır çiti |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-12-2010
|
Nuri Bey çalışmalarınızı ve forumu bir süredir takip ediyordum. Takdirlerimi belirtmek için yeni üye oldum. Yaptığınız çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Devamını bekliyorum. Takipteyim. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın novazet merhaba Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama adı altında paylaştığım bölümün sizi, Ağaçlar net üyesi yapabilmesi ne güzel..! Hoş geldiniz..! Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama yeni bahçelerimizi paylaşmak için hazırlık yapıyorum, devam edeceğiz, merak etmeyin uzun yılların birikimi var bizim bahçelerimiz paylaşmakla kolay kolay bitmez, her geçen gün üzerlerine yenileri ekleniyor. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı: