![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın merlict merhaba Dış mekenda kullandığımız yürüme yolları, saksı ve ahşap dekorasyon malzemelerini reçineli ağaçlardan seçiyoruz. Çam, Ladin, Sedir ve bulabilirsek Larix ağacının malzemesini kullanıyoruz. Emprenye uygulanmış ürünleri kullanmaya çalışıyoruz. Bulamazsak, ahşap koruyucu malzemelerden, verniksiz olanları tercih ediyoruz. Dikkat ettiğimiz en önemli nokta kullandığımız koruyucu, ahşap malzemeye bir kerede iyice nüfuz ettirmekten ibarettir...! Bu şekilde yapılan ahşap malzemeler çok uzun süre (en az 10 yıl) dayanır. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Alıntı:
Ağaç bulma konusunda sıkıntım olmasa da emprenye uygulama konusu benim için sıkıntı.Hocam bu işleri yapmak için düzeneğiniz var mı? yoksa hazır emprenye yapılmış malzeme mi satın alıyorsunuz ? (ammada sordum, altı üstü birkaç metrekare malzeme için tc.no harici herşeyi sordum )Mehmet |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın merlict merhaba Senin yerin başka, merak ettiğin konuları dilediğince sorabilirsin..! Emprenye uygulaması çok detaylı bir sanayi, biz hazır malzeme kullanıyoruz. Emprenye uygulaması yapılmamış malzemeye dediğim gibi, ahşap koruyucu malzemelerin verniksiz olanından bir kerede bolca ahşapın dokusuna iyice emdiriyoruz. Kuruduktan sonra uygulanacak nesneyi yapıyoruz. Saksı yapılacak ise toprak ile ahşap arasına yalıtım olarak memran veya benzeri malzemeler kullanırsan yapmış olduğun saksıların ömrünü daha da uzatırsın..! Su tahliyesini unutmayalım..! |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Alıntı:
"Senin yerin başka, merak ettiğin konuları dilediğince sorabilirsin..!" Sizde böyle bir yer edinmek benim için onurdur, saygılarımla... Geri kalan konular teferruattır mutlaka ileriki dönemlerde dikkate alınacaktır hocam. Mehmet |
|
|
|
|
![]() |
|
|