![]() |
|
![]() |
#483 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-08-2009
|
Taş fiyatları nasıl? Örneğin bu çalışmadaki? Biraz da sulama sistemlerinden bahsedebilir misiniz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Alper merhaba Bu bahçede yürüme yollarını kast ediyorsanız, yürüme yolları ahşap malzemeden yapılmıştır. Bahçede küçük ölçekli kaya bahçelerinde dere taşı kullanıldı. Dere taşının ton fiyatı cinslerine göre değişmekle birlikte ortalama 250-300 tl dir. Sulama tesisatı, hidrofor sisteminden alınan basınçlı su, kangal boru sistemine göre dağılımı yapılır. Elektirikli vanalara bağlanır, bu bağlantılar kontrol paneli ile kumanda edilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Alıntı:
Ağaç bulma konusunda sıkıntım olmasa da emprenye uygulama konusu benim için sıkıntı.Hocam bu işleri yapmak için düzeneğiniz var mı? yoksa hazır emprenye yapılmış malzeme mi satın alıyorsunuz ? (ammada sordum, altı üstü birkaç metrekare malzeme için tc.no harici herşeyi sordum ![]() Mehmet |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
|
Sayın merlict merhaba Senin yerin başka, merak ettiğin konuları dilediğince sorabilirsin..! Emprenye uygulaması çok detaylı bir sanayi, biz hazır malzeme kullanıyoruz. Emprenye uygulaması yapılmamış malzemeye dediğim gibi, ahşap koruyucu malzemelerin verniksiz olanından bir kerede bolca ahşapın dokusuna iyice emdiriyoruz. Kuruduktan sonra uygulanacak nesneyi yapıyoruz. Saksı yapılacak ise toprak ile ahşap arasına yalıtım olarak memran veya benzeri malzemeler kullanırsan yapmış olduğun saksıların ömrünü daha da uzatırsın..! Su tahliyesini unutmayalım..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Alıntı:
"Senin yerin başka, merak ettiğin konuları dilediğince sorabilirsin..!" Sizde böyle bir yer edinmek benim için onurdur, saygılarımla... Geri kalan konular teferruattır mutlaka ileriki dönemlerde dikkate alınacaktır hocam. Mehmet |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Harika olmuş .Seyretmesi bile keyifli ,ellerinize sağlık çok zevkli bir bahçe çıkarmışsınız Çocuklara bile gösterdim .Çok çalışmanız lazım çook dedim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#492 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hhatice merhaba İlginize teşekkkür ederim. Merakımı mazur görün, çocuklarınıza dediğiniz (Çok çalışmanız lazım çook dedim) Çocuklarınız peyzaj bölümünümü okuyorlar..? cümleyi nasıl yorumlayacağımı bilemedim..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Bu boş alana bir kamelya nasıl olurdu acaba, diye düşündüm. Şirin bir arka bahçe olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 |
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün Arka bahçemiz çok güzel..! Sizin kamelya dediğiniz yerde kocaman bir açelya var. Bundan sonraki 3. fotoğrafta bitkimiz var . Arka bahçemiz ufak fakat detaylar çok fazla paylaştıkça hak vereceksiniz..! Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Arka bahçede detaylarda geziyoruz. ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Ağaç Dostu
|
Güzel olduğu kesin sayın Murvet. Ellerinize sağlık. İzliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Ağaç Dostu
|
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Arka bahçede detaylarda geziyoruz. Salıncağın solundaki Açelya, bahardaki renk tonlaması sıklemen renkli çiçek topuna dönüşüyor. ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Ağaç Dostu
|
Kamelyadan vazgeçtim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
|
Alıntı:
Böyle güzel evlerde oturabilmeniz için çok çalışmanız lazım dedim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
|
O kadar güzel ki ,dediğiniz gibi önce sağlık sonra da dünyada cenneti yaşamak ![]() Yeşille baktıkça içim huzur doluyor .Herkesi böyle etkiler mi bilmiyorum ama bana doğa çok iyi geliyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
Sayın Nuri Mürvet, yine hayran kaldım bahçeye, ille de arka bahçeye, Ferah, renkli, huzurlu, doğal... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Ağaç Dostu
|
Sayın livadi merhaba Bizim tasarım ve uygulamalarımızdaki en önemli vurgulamaları (Ferah, renkli, huzurlu, doğal...) siz dile getirmişsiniz. Sizlerde bu etkiyi bırakması benim için mutluluk verici ..! Çok teşekkür ederim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın ayse_afyonlu Evlerin bulunduğu alan kot farkından dolayı, kademeli olarak planlanmış, ön kapı girişine dikkat edin, üst bölümde bulunan evlerin bahçeleride bizim bahçemizden yüksek..! Plan olarak bizim arka bahçemizde, alt bölümde bulunan bahçeden yüksek oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Ben böyle seviyorum. Hani ortalara gelişi güzel yerleştirilmiş şekilde değilde bütün şıklığı kenarlarda toplamışsınız. Kırmızı ve yeşilin uyumuda tartışılmaz güzellik.Ellerinize sağlık. Hem ŞIK hem de sade. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|