![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün Paylaştığım bahçe sahibinin rahatsızlığı yüzünde biraz ilgisiz kaldı.. Bakımlı olduğu zamanlar, misafirlerin içeriden çıkası gelmiyordu, inanın..! Bahçe sahibini arayalım, müsait olduğu zaman içersinde ziyaret etmek farz oldu galiba..! Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Fotoğraflarla bahçe tanıtımına hazırlık yapıyorum devam edeceğiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Sayın Murvet Aslında, neden olmasın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
|
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama devam ediyoruz. Botanik seradan görüntüler ile devam ediyoruz. Fotoğraftaki görmüş oldunuz, Tarzan bizim yanımızda staj gören Kocaeli Üniversitesinde öğrenim gören stajyer arkadaşımız. Seranın içine girdiği zaman ki şaşkınlığını unutamam..! ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
"Ahhh ahh" diyorum; başka da bişey demiyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2009
|
Merhaba Sayın Nuri Murvet, Konu başlığınızı bugün gördüm. Tek kelime ile muhteşem. Bugünden itibaren çalışmalarınızı zevkle takip edeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
Açtığınız iki konu da bağımlılık yaratıyor sayın Murvet, haberiniz olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Kütük çok yanlış yerde duruyor. Topçu çiçeklerimin üzerinde durmamalıydı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Murvet, paylaşanın da yüreği güzel olmalı ki bu sonucu doğuruyor. Yeni başlık...Ne güzel olur... Konuyu uzmanından takip etmek daha doyurucu. İnanın iki balkonum da isyan edecek bir gün. Ama ne yapabilirim, başka bir aşk bu. Eski boş bir akvaryumum var bir köşede ve onu Nimphea için düşünüyorum. Bakalım ne zaman el atabileceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün Acele etmeyin, baharda üretim göletlerinden, sucul bitkilerin çoğaltılmasını yapacağız. Siz sadece rengini seçin..! Özel saksılarında, cüce olan cinslerinden meraklılarına satışa çıkartacağız..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
|
A, çok iyi. Acelem yok beklerim. Akvaryum uygun mudur sizce? Etrafını Kaplarım bir şeyle, değerlenmiş olur böylece. Çünkü saksı bir süre sonra yetmeyebilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
|
Sayın aygün Saksı 40cm ağız genişliği, 30cm derinliği olan dekoratif bir küp diyeyim. Akvaryumunuz gün ışığı alırsa yosunlanır. Akvaryum içi bitki tasarımları yapalım, akvaryumunuzu böyle değerlendirelim..! Fikir vermesi açısından, yosunlar, eğreltiler, kütük ve doğal kaya sıradışı bir tasarım ne dersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Haklısınız akvaryumu bu şekilde değerlendirmek en doğrusu. Bunu neden daha önce düşünmedimse... Hoş bir şey olur derim. Eskiden kalma akvaryum taşlarım da var . Onları da eklerim. Güzel bir şey olur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
Sabahtan beri giremedim siteye, neler neler gelmiş böyle, merak etmekte haksız değilmişim. Akvaryum içi bitki tasarımı fikrine bayıldım.Terrariumara çok ilgi duyuyorum ama, cesaret edemiyorum.Denesek mi naapsak? Tropikal sera da harika, zevkle ve merakla izliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Ben o serada iyiki yokum. Çıkamazdım herhalde birer örnek almadan ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın livadi Akvaryum içi mini peyzaj çalışmasını, bir kaç kez denedim. Çok olumlu izlenimler aldım. Meraklısı az, bu denemeler arasında, çöl peyzajı ve hatta gerçekçi olsun diye akvaryum içine semender bile bırakmıştım. Benim çalışmalarım farklı, sucul bitkilerle çalışmadım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu durumda dördüncü konu başlığını da ben rica etsem... "Akvaryum içi mini peyzaj" |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
Anlıyorum sayın Murvet. Teşekkür ederim. 194. mesajdaki bitki nedir sayın Murvet? Hani yaprağı ön plandaki... Onu arapça adıyla bilirim ben; 'guruze'.. Bahçemizde bolca yetişirdi ve kısıra sarıp yerdik. Güzel ekşimsi bir tadı var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|