![]() |
|
![]() |
#752 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Eser İlhan hoş geldiniz. Peyzaj içersindeki bu renk uyumuna çok dikkat ederim, asla gelişi güzel ekim yapılmaz, en ufak otsu ve çalı, ağaçların dikimleri tek tek hesaplanarak dikimi yapılmıştır. Bu uygulamalarımızın içine ister yapısal, ister bitki olarak monte edilen her şey ruhuna aykırı olduğu için sırıtarak fark edilecektir..! Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama ![]() Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Yaz aylarında bu göletler suyun buharlaşmasıyla ilintili olarak su takviyesi mi yapılıyor. Yoksa suyu sabit bir seviyede kalmasını sağlayan bir düzenek var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ayse_afyonlu Merak ettiğiniz ağaç evet, Gülibrişim (Albizia julibrissin) dir. Biz her yaptığımız gölette, su sabitleyici sistemi kurarız, bu bahçede kurmadık gölet su seviyesi düşünce hortum çekilerek su dolduruluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Bu fotolar gerçekten birer tablo gibi. Muhteşem... İş güzelse sonuç da böyle oluyor. Başarılarınız daim olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Ağaçsever
|
Sayın Nuri Murvet,Bize izleme fırsatı verdiğiniz çalışmalar çok güzel ancak bunların uygulama alanları geniş olduğu gibi bütçeleri de zorlayacak şekilde görünüyor. Daha küçük alanlara uygulanabilecek çalışmalarla ile ilgili paylaşımlarda da bulunursanız sevinirim.Büyük çalışmaları hayal gücünüzü kullanarak küçük alanlara uyarlayabilirsiniz de diyebilirsiniz.Derseniz de çok haklı olursunuz ama hayalimize sığdırabildiklerimizin uygulanmış halini görmenin yapmak konusunda daha teşvik edici olacağını düşünüyorum..Saygı ve teşekkürlerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#774 |
Ağaç Dostu
|
Sayın snow-in-summer merhaba Küçük ölçekli bahçeler; Sizinde deyindiğiniz gibi bütçe, küçük ölçekli bahçelerde profosyonel tasarım ve uygulama çok sık istenmiyor, genelde bahçe sahibinin bilgisi, kültürü ve ihtiyacına göre kendisi planlıyor, uyguluyor... Bu istekler genelde teras ve ofis peyzajı olarak isteniyor... Küçük bahçe ihtiyaca görede değişiyor, 20m2 alanı olan bahçede 250 m2 alanı olan bahçede küçük bahçe ölçülerinde...! Siz bahçe alanı ölçünüzü söyleyin, sizin bahçenize fikir verebilecek muhakkak uygulamasını yaptığımız ölçeklerde örneklerimiz vardır... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Ağaç Dostu
|
Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama ![]() Sudaki izler..! Peyzaj görüntüsü.. Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Sizlerle paylaştığım bu bahçe karşılık beklenmeden yapılan 3 yıllık emeğin ürünüdür... Kolay kolay paylaşmakla bitmez... Bende sıkıldım, 1 yıldan beri aktif bak bak aynı kareler.. Hepsini şimdi paylaşırsam bu bahçeyi daha çok uzatırım, daha sonra paylaşmak üzere yeni bahçelerimize geçelim.. Size peyzaj, su, kaya, tasarım ve uygulamasını yaptığım rüya gibi bir bahçe hazırlıyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Hhatice merhaba Bilgisayarıma yeni virüs programı yüklettim, en iyisi ve son versiyon dedi bilgisayarcım, bilgisayarımdaki bütün dosyalarımı bu programdan geçirdim, inanılır gibi değil bazı dosyalarımdaki fotoğraflar ve dosyalarda virus bulgusuna rastlandığı için resim ve dosyaları silmiş hepsini değil ama en önemlilerini... Paylaşacağım bahçenin en güzel fotoğraflarını silmiş, kalan fotoğraflarla bahçemizi tanıyacağız..! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Ağaç Dostu
|
İş stresim artınca hemen açıyorum "Peyzaj, Bahçe Düzenleme" bölümünü; Su, kaya, tasarım uygulama sayfalarında sanki bahçemde dolaşıyormuşum gibi hissederek iç huzuruma ulaşıyorum... Teşekkürler Sn.Nuri Murvet. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Ağaçsever
|
Sayın Nuri Murvet ,ilginize teşekkür ederim.Düzenlemeyi düşündüğüm alanı anlatmaya çalıştım ama ne yazık ki başaramadım.O yüzden sizin çalışmalarınızı izleyerek en uygun olanını yakalamaya çalışacağım.Tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Ağaç Dostu
|
Sayın omar merhaba Sizinle tanıştığıma çok memnun oldum, hoş geldiniz. Su, kaya, tasarım, uygulama adı altında paylaştığım tüm bahçeler siz değerli dostlarımındır, gönlünüzce gezin konular hakkında bilgi isterseniz, ben buralardayım seslenmeniz yeterlidir... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|