![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın ayse_afyonlu Evlerin bulunduğu alan kot farkından dolayı, kademeli olarak planlanmış, ön kapı girişine dikkat edin, üst bölümde bulunan evlerin bahçeleride bizim bahçemizden yüksek..! Plan olarak bizim arka bahçemizde, alt bölümde bulunan bahçeden yüksek oluyor. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba Nuri Bey, şimdiye kadar sesimi çıkarmasam da uygulamalarınızı aksatmadan izliyorum. Çok güzel işler yapıyorsunuz. Sormak istedğim; bu son yüklediğiniz resimlerdeki kırmızı ve pembe çiçekli bitkiler nedir? Begonya olmak için sanki biraz fazla boylular. Açelya mı diye düşündüm ama emin olamadım.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Eser İlhan merhaba Tanıştığımıza memnun oldum..! Bahsettiğiniz çiçekler begonyadır, Ekim sonu Kasım ayı başlarında fotoğraf çekimini yaptım. Begonya bitkisinin bahçelerdeki en gelişmiş hali bu aylarda oluyor, yerden 35-40 cm kadar yükselebilir, 25-30 cm çap yapabilir. Havalar soğumaya başladığı zamanlar bitki gerilemeye ve gece donları başladığında ise bitki ölür. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-04-2011
|
Merhaba çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum. Bu örnekte çiçeklerle sınır olarak kullandığınız yeşil setler ahşap mı ? Ve nerden ne fiyatlara satın alabiliriz ? Teşekkurler. |
|
|
|
![]() |
|
|