![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-12-2010
|
Müthiş güzel görünüyor. Ellerinize sağlık |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba sayın mesutcan hoş geldiniz. Sizin bahçenizin gelişim sürecini merakla izliyorum. Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama Arka bahçede detaylarda geziyoruz. ![]() (Cupressus macrocarpa 'goldcrest) Limoni Servi sınır çiti |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-12-2010
|
Nuri Bey çalışmalarınızı ve forumu bir süredir takip ediyordum. Takdirlerimi belirtmek için yeni üye oldum. Yaptığınız çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Devamını bekliyorum. Takipteyim. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın novazet merhaba Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama adı altında paylaştığım bölümün sizi, Ağaçlar net üyesi yapabilmesi ne güzel..! Hoş geldiniz..! Peyzaj : Su, kaya, tasarım, uygulama yeni bahçelerimizi paylaşmak için hazırlık yapıyorum, devam edeceğiz, merak etmeyin uzun yılların birikimi var bizim bahçelerimiz paylaşmakla kolay kolay bitmez, her geçen gün üzerlerine yenileri ekleniyor. Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın mesutcan merhaba Sizin bahçenizi ve yapılış aşamalarını dikkatle takip ediyorum. Güzel işler çıkartıyorsunuz, gölet ve şelale kısmınıda takipteyim, sizin el emeğiniz ve tasarımınız karışmak istemiyorum; biz karışırsak sizin yapamak istediklerinizi ve tasarladıklarınızı yapamazsınız. Tasarım ve uygulama, size özgü olsun, teknik konularda yardım istemekten çekinmeyin, elimizden geldiği kadarı ile yardımcı olmaya hazırız..! Sayın merlict de ayrıca teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Alıntı:
|