![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2015
|
Merhaba, Bir kaç ay önce bir yapı marketten aldığımız Cambria Nelly Isler cinsi orkidenin bulblarından biri yumuşaktı. Rengi de kahverengiye dönmeye başlamıştı. Saksıyı değiştirirken o bulbu ayırdım. Atmaya da kıyamadım. Bir umut belki dedim ve ufak bir saksıya diktim 2 ufak ve cılız kökle. Hergün üzerine fısladım ama sırılsıklam sulamadım. Şimdi rengi açıldı ve yeni bir bulb üretti. https://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...afdd2ec308.jpg Düzenleyen malina : 18-02-2017 saat 10:45 Neden: fotoğraflar büyük |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2013
|
Çok hoş Son durum nedir acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-05-2016
|
Merhaba bir ay önce almış olduğum bu orkide çiçekleri tamamen kurudu vede bugün dibinde böyle birşey gördüm bunun ne olduğunu anlayamadım ne yapmalıyım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Sayın Yalper, Büyümeye devam ediyor. Hala yavru sayılır. Anadan ayırmadım daha yavruyu. Tek başına yaşayabilecek büyüklükte değil bence hala. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir de bu türün bakımı, yaşatılması zor olduğu söyleniyor bu konuda da zaman içinde öneri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız faydalanmış oluruz |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Bakımı zor değil gibi. Her orkideye baktığım gibi bakıyorum. Hatta orkide çeşitlerimden ilk açmakta olan Nelly isler bu sezon. Açtığında çiçekleri paylaşacağım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |