![]() |
|
![]() |
#331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Güzel tebrikler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#332 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-02-2016
|
Biraz gec bir yanit olacak ama ben size bildilerimi yazayim. Cymbidum orkidelerin yaz aylarindan kisin baslangincina kadar ( don kar vs baslamadan ) disarida tutmaniz gerekiyor. Cybidiumlar belli bir miktara kadar dogrudan gunes alabilir ama yaz aylarinda gunesli mekanda koymadan once dikkatli olun sabah erken saatlerede, 1 - 2 saat. bitki alistiktiktan sonra guneli ortamda kalma suresini artiabilirsiniz. ozeelikle oglen va aksam ustu gunesindn kacinin. kis aylarinda ocak, subat dogrudan gunesli bir yere koyabilirsiniz. cymbidiumlar 18 ayda bir cicek acar. cunku gelsimi bu sekilde. gubrelemeyi sadece yaz aylarinda temmuz ve agustosta yapin. sicak yazlarinda bol bol sulayin. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
üyelerin bahçeleri ahmeter
İyi akşamlar Fındık torfuna ekiyorum netiçe süper ,18 ayda değil her sene yılbaşında çiçeklenmeye başlıyor kullanıla mekan çok mühim ,bulunduğu arsanın iklim durumu ,yağmur suyu şart bunun gibi aklıma gelenler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-02-2016
|
cicekleriniz ok guzeller. 12 ay ile 18 ay arasinda ki bir zaman araliginda aciyorlar. hic bir zaman ayni aya denk gelmedi. yumrularin olgunlasip cicek acabilesi zaten en az 12 suruyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|