![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, Kullanıp gördüğüm kadarıyla tarçın kesilen yerin daha çabuk kurumasını ve koruyucu kabuk oluşmasını sağlıyor. Bitkinizin durumuna bağlı olarak tarçına gerek olmayabilir bile; sabahtan suladığınızda öğleden sonraya kökleri beyazlayıp kuruyan bir bitkiyse tarçın kullanmayabilirsiniz. Tarçını sadece kesilen bölgede kullanın her bir tarafa dökmeyin. Bitkinin emmesi gereken nemi çekeceği için sağlıklı köklerin üstüne dökülen tarçın döküldüğü bölgelerde sıkıntıya neden olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-05-2014
Şehir: istanbul
Mesajlar: 51
|
sulama sıklığı
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
30 dakika makul bir süre; benim durumumda suyun dışında kalan köklerin de mat beyazdan ıslak yeşile dönmesi için yeterli. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|