![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kaybettik...
|
Bence kesmeyin. Bırakın kendi atsın. Ondan sonrakilerin durumu nedir? gelişimleri durakladı ise açacakları çiçek iyi gelişim gösteremiyebilirler. Bu anlamda bazen o çiçek sapını geriye doğru kesip yeni bir gözden sağlıklı bir çiçeklenmeye zorlamak daha mantıklı da olabilir. Sizin bitkide sanki eskiden kalma çiçek sapları var gibi görünüyor bu resimlerinizde. Onları neden budamadınız? Ben mi yanlış gördüm yoksa?. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Budanmaları gerektiğini sizden öğreniyorum efendim Aldığımda nasılsa o, hiç dokunmadım. Ne saksı değişimi, ne yaprak, sap kesimi yapmamamı önermişti satıcı Şimdi bakıyorum da bu haliyle görünüşü estetik olarak da hiç hoş değil.Öğreniyoruz efendim, öğreniyoruz. Sağ olun, var olun. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kaybettik...
|
Budamadanız ise şu bitkiyi genelden ve çiçek saplarının çıktığı ana gövdenin de yakın çekimlerinin resimlerini ekler misiniz? Daha sağlıklı bir kesim şekli de belki önerebiliriz. Şimdilik o resimlerden görünen 2 sap çiçeği geçmiş var vede 3. sanki çiçeklenmekde zorlanıyor. yorgun düşmüş gibi. Yanılıyor da olabilirim. |
|
|
|
![]() |
|
|