![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-12-2011
|
merhaba arkadaşlar. aralık ayında aldığım çiçekli ve tomorcuklu orkidemin, daha çoğu çiçekleri dökülmedi ve uyuyan gözlerden birinde 1cm e yakın bir filize benzer bişey çıktı. büyük ihtimal oradan çiçek verecek gibime geliyor (keiki hiç görmedim). orkidelerde (phalanopsis) bu normal birşeymidir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-03-2012
|
teşekkür ederim, içim rahatladı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-02-2012
|
yardımmm lütfen :(
merhabalar bende acemi bir orkide sahibiyim..bu zamana kadar hiç çiçek bakmamıstım ama nisanlımın beni istemeye gelirken tercih etmesiyle bebeğimizle tanıstık ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-09-2011
|
Yardıma...
Herkese Merhaba, Size işyerimde bulunana orkidemin resimlerini gönderiyorum, yaprakları pörsüdü ve köklerinde sararmalar var, acaba su mu vermeliyim yoksa başka bir sıkıntısı mı var bilmiyorum yardımcı olursanız çooook sevinirim. Sevgiler, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-03-2012
|
merhaba, yaklaşık iki ay önce aldım bu orkideyi kökleri çürüktü bazılarını kestim ama hala çürükleri var.. önce 2-3 tane tomurcuk döktü şimdide alttaki çiçekleri soluyor.. çiçek açması da oldukça yavaşladı zaten gördüğünüz üzre çok az çiçeği var toprağını da değiştirdim ama bir sonuç alabilmiş değilim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|