![]() |
Kuşbaşı etli nohut
Pilav elma kompostosu sütlü nuriye (Cumhur Tonba'nın kulakları çınlasın) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Akşam yemeğini haliyle aperatif kahvaltılıklarla geçiştiriyorum bugün. :p |
tarhana çorbası
pirinçli ıspanak yemeği yoğurt |
Bugün hastaneye gittiğim için; sadeceee hazır mantı. :( Yarın da gideceğim, artık Allah kerim.
|
Bugün annecigim erişte ve tavuklu mantar yapmıştı :)
|
Mercimek çorbası, etli kereviz yemeği, makarna.
|
Mutfağa giremiyorum. Her şey kokuyor. Yemek yapamıyorum. Eşime de yaptırmıyorum her yer kokacak diye. Ne zamana kadar gider böyle bilemem ama menü falan yok :(
|
Alıntı:
|
İnşallah Sevgili Uyap, ama dediğiniz gibi yan dairede ne pişiriyorlarsa kokusu bizde sanki. Mutfaklarımız bitişik. Utanmasam kapıyı çalıp ne olur yemek yapmayın diyeceğim :)
|
Bugün menü şöyle:
Mercimek çorbası Mantarlı et sote Erişte Salata |
Erişte güzel fikir, bol soslu yaparım
Yanına tavuk but ızgara iyi bir sosla marine ederim Bol yeşil salata Zeytinyağlı bakla |
Yayla çorba, terbiyeli-kıymalı kereviz, patates, havuç karışımı yemeğimiz, zeytinyağlı barbunya.
|
Pirinçli ıspanak yemeği, hindi ızgara ve makarna.
|
Bu akşam,
Bal ve limon ile marine edilmiş baharatli ızgara piliç Pirinç pilavı Roka salatası |
bu gün
pastırmalı kuru fasülye p. pilavı havuç salatası kabak tatlısı |
Tarhana çorbası
Fırında tavuk ve patates Kuru börülce salatası Yeşil salata |
İş yapmaktan yemek pişirmeye vaktim yok bugün. Ya dışarı çıkar bir şeyler atıştırırız ve ya bir telefon Dominos Piza imdadımıza yetişir.
|
bu gün
çiğ köfte balık ızgara salata |
......:D, bu akşam davetliyiz.
Ama yarın için hazırlık yapayım. Etli kuru fasulye Pilav Zeytinyağlı Enginar Su muhallebisi dondurmalı (TV karşısında yemek hoşumuza gidiyor) |
Ehem, bugün agaclar.net aktivitesinde yaptığımız ekşi mayam ile ekmek yapıyorum :) Menü de hafif ve hazır ısınacak olan fırından istifadeli olacak :)
Yayla çorbası Buzluğa atmış olduğum lorlu ıspanaklı börek Pırasalı havuçlu otlu mücver Salata |
Bugün kimse yazmamış. Ben sonunda bir gece önceden nohut ıslatmayı akıl edebildiğim için çok sevdiğim bu yemeği pişirdim.
Nohut-pilav Ev yapımı turşu Salata Dünden mücver Anneanneden zeytinyağlı sarma :) |
Dünden kalan pilav var, yanına köfte yaparım.
Kuru fasulyeyi haşladığımda biraz ayırmıştım ondan da güzelce bir piyaz günü kurtarır.. ;) |
Sabah çıkmadan kapuskamı yaptım, benim yemeğim tamam. Beylere de kasaba uğrayıp etobur zevklerine göre birşeyler bulurum, yanına çorba + salata.
|
dün yoldaydım şimdi bükreşteyim
istanbulda getirdiğim kurubiber ve yaprak sardım yayla çorbası ,salata. |
Tavuksuyuna erişte çorbası, pilav, bezelye ve salata.
|
Bugün yine çocuk menüsü
Kuru köfte patates Domates soslu spagetti Çoban salata Havuç mor lahana |
Bugünlerde hep dışarıda yemek durumunda kalıyoruz. Yarın için menümü şimdiden düşünmeye başladım. Evde yemek yemenin keyfi bambaşka. :)
|
Şu anda da dışarıdayım ama barbunya ıslattım. Bu akşamki menü,
Zeytinyağlı barbunya Fırın patates Tavuk fajita (salsa sos eşliğinde) Afiyet olsun. :) |
iki gündür dışarıda yiyiyorduk
bu gün evdeyiz sebze çorbası ızgara salata kuru domates |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025