![]() |
5 Eklenti(ler)
Sitelerden bir kaç örnek daha ,benim çok hoşuma gitti bunlar ;)
|
ÜÜÜF gösterip durmayın aşık oldum zaten. Şaka gibiler. Böylesi güzellik olur mu?
|
Canım çekti böyle bir kolleksiyonum olsun isterdim.
Bu arada resim nasıl yüklüyorsunuz. |
Alıntı:
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=487 |
Arb73 Teşekkür ederim.
|
Gerçekten çok güzeller, ne kadar çok çeşit var, burda bulunmamasıda bir o kadar kötü, elimizdekilerin kıymetini bilelim arkadaşlar.
|
Herkese Selamlar..
1 Eklenti(ler)
Merhabalar herkese selam;
Uzun süren sizi takibim ve çalışmalarım sonucunda bende sizler gibi artık bir Mum Çiçeği'ne sahibim ve resminide sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizlerin bu kadar içten ve sevgi dolu paylaşımlarınız beni çok etkiledi umarım beni de MÇK üyesi yaparsınız.. |
Selam Aramıza hoşgeldin.
|
Hoş geldin EnquiRe. :)
Mum çiçeğini gönlünce yetiştirmeni dileriz. Yeni gelen arkadaşlar başlığında kendini tanıtırsan seviniriz.:) |
Enquire benim mum çiçeğimde aynı boylarda yukardaki çiçekleri görebilmek için sadece sabır ve sevgi gerekiyormuş.Uzuuun bir süre bekleyeceğiz
|
Hoşbuldum hepinizi :) aranızda olmaktan mutluyum teşekkürler..
|
Gerçekten resimler süper. Hayran kaldım.
İlkbaharda burda heryerde belirli günlerde çiçek pazarları olur. Onları gezmeyi çok seviyorum. Çok çeşitli çiçekler var. İnanılmaz. Bu yıl bol bol resimler çekmek istiyorum. |
Resimlerini merakla bekliyoruz.
|
Benim büyük mum çiçeğim kökten çürümüş,ben bunun çürüyen yerini kestim,kökünü suya koydum.Bunu köklendirmek mümkün mü?
Ayrıca 20-30 cm lik 3-4 tane köklendirdim.İsteyen varsa mail atsın.Nasıl göndereceğimi bilemiyorum,Kargo ile göndersem zarar gelir mi? |
Alıntı:
|
Çeliklerimde Hareketlenme Var !!!
Sevgili qitted (Ertuğrul Bey) ve memet'in (Mehmet Bey) bana göndermiş oldukları çeliklerde ilk hareketleri görmeye başladım.
Toprağa ektiğim yerlerinin tam ortalarından sürgün vermeye başladılar. En kısa zamanda fotoğraflarını ekleyeceğim... |
Çiçeksever aynı şey benim mum çiçeğimde de oldu çürük kısmını kestim, sık sık suyunu değiştirdim sonunda köklendi ve dün ektim. Köklendikten sonra eski toprağını atın ve yeni toprağa ekin derim ben. Geçmiş olsun.
|
Adınıza sevindim en kısa sürede çiçekler alabilmeniz dileğiyle..
|
Merhaba,
Ben de istiyorum.Senelerdir arıyorum iyiki üye olmuşumda bu çiçeğe rastladım. Ben nasıl elde edebilirim,nerelerde satılır **** varsa fazla çeliği olan arkadaş bana yollar mı? |
Darla, hoşgeldin. Evet arkadaşlardan mum çiçeği bulabilirsin, ama mum çiçeği kardeşliğine katılman için forumdaki ipuçlarını bulup uygulaman şart..
|
Hoşbulduk.
Teşekkürler.Evet haklısın biraz uğraşmam gerek.. |
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım herzaman nete girmeye pek vaktim olmuyor ama vakit buldukça girecegim..
evimde 6 saksı mum çiçegim var birinin boyu 2metreyi buldu umarım bu sene çiçek açar:) |
Ne kadar şanslısın.
Artık fazla çeliklerin olursa bize verirsin değil mi? Forumda bu çiçek hakkında ne kadar ipucu varsa kavramaya çalışıyorum. Arkadaşlar da mum çiçeği kardeşliğini başlatmışlar. Ne kadar güzel ... |
Sevgiseli Aramıza hoş geldiniz.Gerçekten çok şanslısınız.Bizde yok ken sizde 6 tane.Yoksa orası mum çiçeği cenneti mi ?
|
sayın bitkiseli;size sözverdiğim gibi #632 numaralı mesajda fotoğrafı bulunan mum çiçeğini İstanbul/Kozyatağı'na ulaştırdım.Yaklaşık bir aydan beri işyerimden size ulaşmayı bekleyen çiçeğim biraz bakımsız kalmış olabilir.Mutluluğunuzun daim olmasını dilerim. :)
|
****** isteyen arkadaşlara çeliklerinden veririm önceden bir türtü tutturamadıydım bu çiçegi geçen sene haziran ayında 15 saksı ya sitilledim çeliklerini hepside tuttu isteyen arkadaşlarıma ve akrabalarıma saksısıyla verdim 15 saksıdan elimde 6 saksı mum çiçegi kaldı:)
mayıs ta **** haziranda çeliklerinden tekrardan köklendirecegim isteyen arkadaşlara verecegim çeliklerden forumdaki arkadaşlarımızdan isteyene gönderrim.. |
Alıntı:
çiçek için çok teşekkürler inşaallah bana da buradan mis kokulu çiçeklerinin fotoğraflarını ve olmayan arkadaşlarla çeliklerini paylaşmak nasip olur. Saygılar. |
arkadaşlar mum çiçegi çiçek açan oldumu?benim 6mum çiçegimden birinin boyu 2 metreyi bulmasına ragmen halen çiçek açma gibi bir faaliyet yok.. artık baharda geldi açması gerekir diye düşünüyorum...
bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar olursa bilgileri paylaşalım arkadaşlar |
mum çiçeği çeliği
arkadaşlar bende iki sene önce annemin bana verdiği mum çiçeğinden çelik almak istiyorum bunun bir zamanı varmı.birde neresinden kesip suya koymalıyım daha çiçeğini görmedim ama hep birgün açar diye bekliyorum.
|
Sevgili qitted (Ertuğrul Bey)'den gelen çeliğim ikinci yaprağını da vermeye başladı.o büyüdükçe çok mutlu oluyorum ve acayip şekilde sabırsızlanıyorum bir an önce bir açsa....şöyle sabahları işe gitmek için kalktığımda misss kokusunu dolu dolu içime bir çekebilsem.....havalar ısınıyorya biraz daha ısınınca balkona koysam bi şey olurmu?iyi gelirmi acaba?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025