![]() |
|
![]() |
#11 | |||
Ağaç Dostu
|
Bu başlığı sürekli izleyemediğimden, zamanım oldukça geçmiş mesajlara göz atıyorum, daha bitiremedim. Bu arada bir iki şeyi sizinle paylaşmak istedim -bilgi değil :-) -. - sevilay sabırla, gayet güzel derleme yapmış, ben de yararlandım teşekkürler :-) - Mesaj sayısı 2600'ü aşmış, buraya gelecek yeni üye ya da meraklılara kolay gelsin diyorum :-) Alıntı:
- Türkçe ad konusunda Alıntı:
- Buradan yakın zamanda meraklılara çok yardımcı olan, katkı veren mucip gürbüz geçmiş. Forum ortamında ne olduğunu anlayamadım ama en azından ayrılığının kendisiyle iletişim kuran kişilere ve dolaylı olarak bilgilerinden yararlanan kişilere haksızlık olduğunu düşünüyorum. Umarım kendisi bayram sonrası tekrar foruma döner. - Son olarak Bilginize diyerek bitiriyorum; Alıntı:
angustifolia.: Dar yaprak demekmiş. Yaprağından adını almış. Paziae........: Melez olan bu türün asıl adı Iris Marie imiş ve H. cembra x H. schneeii’den üretilmiş. Iris Marie adı da Hoya üreticileri David ve Iris Marie Liddles’dan gelmekte imiş. http://www.bigislandgrowers.com/ghp/AHoztrip.php |
|||
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
|
|